Vedete

Cele mai noi informatii despre Andrei Galut, singurul supravietuitor al trupei care canta in Colectiv. Cum se simte barbatul la 3 ani de la tragedie | EXCLUSIV

Andrei Galut este singurul dintre prietenii sai care a supravietuit. Dupa ce a trecut prin clipe grele, el fiind atins de flacari pe fata, la mana dreapta şi pe spate, Andrei Galut a fost dus în Olanda, imediat dupa tragedie, acolo unde a fost operat, iar apoi a plecat in Germania, unde a avut loc recuperarea fizica.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

La doi ani si jumatate de la incendiul din Colectiv, in care si-au pierdut viata 64 de persoane, Andrei Galut se afla tot sub supravegherea medicilor.

Iar problemele sarmanului tanar care a pierdut totul in momentul tragediei din Clubul Colectiv par sa fie mai grele decat se credea. Mai exact, chiar daca s-au facut pasi mari pentru recuperarea fizica si psihica a artistului, lucrurile nu au avansat la fel de mult precum s-ar fi putut dori.
Ultimul bilant al incendiului din acea fatidica seara de vineri, 31 octombrie 2015, din Club Colectiv arata 64 de persoane decedate şi alte sute de persoane care au avut nevoie de tratament de urgenta în spitalele din Romania sau din strainatate, numar la care s-a adaugat, recent, şi sinuciderea unui alt tanar, martor al cumplitelor evenimente Clubul Colectiv gazduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Mai mult, printre cei care au pierit în cumplitul accident se numara toti membrii trupei cu exceptia lui Andrei.
Afla ce se intampla, in aceste momente, cu Andrei Galut, doar pe Stirilekanald.ro