Cele mai sexy imagini de pana acum cu Larisa Vasile de la Exatlon! Uite-o pe frumoasa “Faimoasa” cum a pozat la piscina FOTO EXCLUSIV

Larisa Vasile a fost, de-a lungul show-ului Exatlon Romania, una dintre cele mai cuminti dintre “Faimoase”. Fara sa se certe cu nimeni, modesta si foarte ambitioasa, Larisa a facut tot ce i-a stat in putinta pentru ca, de fiecare data, sa castige probele la care concura.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Si, nu de putine ori, Larisa Vasile a stabilit recorduri de viteza in timpul Exatlon Romania. Ceva mai retrasa, frumoasa “Faimoasa” a preferat ca despre ea sa vorbeasca doar aptitudinile sportive pe care, cu siguranta, le are din plin.

Cu toate acestea, desi asa cum recunoaste si ea, se simte inhibata in fata camerelor de fotografiat, Larisa a acceptat sa pozeze in ipostaze cat se poate de senzuale, in exclusivitate pentru cititorii Wowbiz.ro.
Asa ca, echipata cu un costum de baie negru, care sa ii puna in evideta trupul perfect tonifiat, Larisa Vasile s-a lasat fotografiata la piscina resortului de lux Ambasad`Or. “Nu stiu sa pozez, cred ca trebuie sa ma inspir de la prietenele mele”, spunea, usor timida, “Faimoasa”. Cu toate acestea, dupa ce a depasit tracul avut pentru prima ei sedinta foto, Larisa s-a transformat intr-un adevarat fotomodel si, cu siguranta, a reusit sa ii impresioneze pe barbatii aflati, in acel moment, la piscina de lux la care ea si-a luat in serios “munca” de model. Si, am spune noi, cu sigurata, daca si-ar dori, ar avea sanse reale sa reuseasca si in acest domeniu…

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate