Celebrități care cochetează cu jocurile de noroc

Nu mai este niciun secret că superstarurile adoră jocurile de noroc.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Celebrități care cochetează cu jocurile de noroc


In articol:

Nu mai este niciun secret că superstarurile adoră jocurile de noroc. Unii dintre cei mai faimoși actori, comedianți, cântăreți sau sportivi iubesc să petreacă timp în cazinou, unde aleg să mizeze pe sume impresionante. Până și stâlpul monarhiei engleze, Regina Elisabeta a II-a numără pariurile sportive, ruleta și sloturile printre pasiunile ei. Așa că nu e de mirare cum această activitate le surâde tuturor. 

În anumite domenii, pasiunea pentru gambling nu este văzută cu ochi buni – mulți atleți fiind aspru amendați pentru activitatea lor la pariuri.

Alți artiști însă, au ales să-și asocieze imaginea cu mari nume din industrie, precum Cristiano Ronaldo și Neymar, care au devenit ambasadori ai Poker Stars. Actorul Edward Norton a semnat în 2015, un contract prin care își împrumută vocea în reclamele DraftKings, în timp ce Frank Sinatra beneficia de un tratament special de fiecare dată când călca în cazinoul preferat, unde-i era permis să-și păstreze toate câștigurile, doar pentru prezența lui în cazinou. La moartea lui în 1998, hotelurile și cazinourile din Las Vegas au ținut luminile stinse pentru o perioadă de timp, în memoria lui. 

Nu mai este niciun secret că superstarurile adoră jocurile de noroc.

Unde aleg celebritățile să parieze?

Dintre cazinourile cu renume din lume, în topul alegerilor lor, superstarurile pun pe primul loc Las Vegasul. Aceasta este de ani de zile și rămâne nu doar o destinație turistică dar și una de gambling cu un succes incontestabil. The Palm, în Las Vegas se bucură de prezența unor staruri precum: Ben Affleck, Bruce Willis, Jason Giambi sau Pamela Anderson. Pe locul imediat următor se clasează cazinoul Borgata din Atlantic City, unde îi poți întâlni pe Drew Barrymore, Jamie Lynn Sigler și Jon Bon Jovi. Marele cazinou din Melbourne, Australia este ținta Mariei Sharapova, lui Andy Roddicksau Justin Timberlake. 

Între timp, cazinourile online au început să crească masiv în popularitate, atât în cazul jucătorilor de rând cât și al celebrităților. Ray Romano s-a orientat spre WSOP (World Series of Poker), un turneu mondial de poker ce se desfășoară online, la care participă în fiecare vară, încă din 2007. Actrița americană Jennifer Tilly e recunoscută pentru jocul ei la sloturi video online, unde în 2005 a revendicat un câștig de 370.000 de dolari, premiu WSPLC. Din același registru, Ben Affleck se mândrește cu un profit de 800.000 de dolari pe care l-a dobândit într-o singură partidă de Blackjack online. În urma nenumăratelor sesiuni de pariuri sportive online, Charlie Sheen a dezvoltat un parteneriat cu site-ul Sports Bettingîn 2010.

Cazinourile online reprezintă însă o variantă câștigătoare și pentru pariorii români, care au acces la diferite platforme online legale și licențiate unde pot miza în voie, bucurându-se de o experiență sigură și deosebit de captivantă. Dacă vrei să știi unde găsești cele mai cool jocuri de noroc online alături de marile bonusuri și oferte cu care ești întâmpinat, accesează https://www.supercazino.ro/ și încearcă-ți și tu norocul.

Celebrități care cochetează cu jocurile de noroc

Jocurile preferate ale starurilor

Numărul celebrităților active în lumea cazinoului este unul cuprinzător. Dar care sunt jocurile de noroc pe care le preferă?

Masa de Poker este destinația favorită a lui Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Shannon Elizabeth sau Jennifer Tilly. Fiorul dat de cărțile de Blackjack îi entuziasmează pe Ben Affleck, Michael Jordan sau faimosul rapper Sean Combs, cunoscut drept P. Diddy. Un lucru mai puțin cunoscut este faptul că lui Ben Affleck i-a fost interzis pe viață accesul la mesele de Blackjack de la Hard Rock Hotel și Casino din Las Vegas pentru că a folosit tehnica număratul cărților, strategie blamată de un număr mare de cazinouri. 

Pe DJ Tiesto alături de Tiger Woods o să-i găsim încercându-și norocul la Ruletă, în timp ce Ray Romano o să arunce zarurile norocoase la jocuri nesfârșite de Craps. 

Pamela Anderson este recunoscută pentru patima ei îndreptată spre sloturi. Ba mai mult de atât, în 2007, starul din Baywatch s-a măritat cu jucătorul de poker Rick Salomon după ce a pierdut suma de 250.000 de dolari în fața lui, la un joc de poker. 

 

Marii norocoși versus pierzătorii cu stil

 

Superstarurile iubesc distracția și activitățile care implică sume enorme de bani cheltuite. Așa că nu e de mirare de ce, de fiecare dată când caută să petreacă regește, aceștia se îndreaptă spre cazinouri. Dar asta nu le garantează întotdeauna succesul. Totul ține de noroc, de strategie și de stilul de joc pe care-l manifestă fiecare.

 

Unele staruri se bucură de câștiguri care au răsunat în marile publicații media. 50 Cent, celebrul rapper a câștigat fabuloasa sumă de 1 milion de dolari în urma unui pariu, mizând pe pugilistul Floyd Matweather împotriva lui Oscar De La Hoya. Jean-Robert Bellande, jucător de poker profesionist, a adunat câștiguri de mai bine de 1,1 milioane de dolari în întreaga sa carieră.

Pe Don Johnson îl recunoaștem din seria Miami Vice, rol pentru care s-a ales cu un premiu Golden Globe. Un lucru mai puțin știut despre el este că e mare fan Blackjack, joc la care a câștigat aproape 6 milioane de dolari într-o singură noapte în Atlantic City. 

 

Și vedetele pierd câteodată

Se știe că dacă nu riști, nu câștigi. Dar uneori li se întâmplă și marilor staruri să le lipsească norocul și să înregistreze pierderi masive. Într-un joc secret, Ben Affleck a pierdut 400.000 de dolari în fața președintelui Universal Studios, Ron Meyer. Michael Jordan și-a ușurat buzunarele de 1 milion de dolari într-un singur joc de golf, pariind câte 250.000 de dolari per lovitură. 

La categoria grea, când vine vorba de eșec financiar, se întrec câțiva sportivi celebri. Jucătorul de baschet profesionist, Allen Iverson, și-a cheltuit toți banii câștigați din sport, la jocurile de noroc, în timp ce Tiger Woods a ajuns la colosala sumă de 58,5 milioane de dolari pierdută la pariuri în decursul a 7 ani. Charlie Sheen se numără și el printre marii pierzători, recordul personal ajungând la 2,5 milioane de dolari pe minus în doar 3 luni de mers la cazinou. 

 

Întâmplări amuzante cu pariori celebri

 

Pentru că numele faimoase din showbiz au dus această pasiune pentru gambling mai departe, au apărut în media tot felul de știri care-i leagă de experiența de cazinou. De exemplu, pentru a beneficia mereu de statutul de VIP atunci când vrea să parieze, George Clooney și-a cumpărat unul dintre cazinourile din Las Vegas. În 2012, trupa One Direction a luat cu asalt tabloidele americane după ce tinerii cântăreți au fost dați afară dintr-un cazinou din Las Vegas pentru că nu aveau vârsta legală. Tobey Maguire pe care-l știm din rolul principal al super seriei Spiderman, a luat parte în 2011 într-un proces pentru organizarea unui eveniment ilegal de gambling. O altă știre vine din mediul politic american din 1964, atunci când președintele american Richard Nixon și-a suplimentat locul în Camera Reprezentanților din propriile câștiguri la poker.

 

Această fascinație pentru jocurile de noroc se pliază pe aproape fiecare tipologie de om, indiferent de naționalitate, clasă socială sau sferă profesională în care activează jucătorul. Iar în ceea ce privește marile staruri, acestea aleg să parieze în același fel în care își duc viața, într-un mod extravagant și plin de strălucire, la cele mai mari cazinouri din lume. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate