Vedete

Celia, cu ochii in lacrimi! "E groaznic sa treci prin asa ceva"

După ce a povestit cum a fost ameninţat cu moartea şi cum a fost hărţuit chiar de fraţii lui, artistul Karym speră să-şi găsească liniştea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Celia, cu ochii in lacrimi! "E groaznic sa treci prin asa ceva"icon photo
Colega de scena, Celia, cu care a lansat recent piesa "La două capete", sare în apărarea artistului.

 

 

 

Karym a dezvăluit că este ameninţat cu moartea pentru că fraţii lui sunt deranjaţi că mama lor l-a sprijinit financiar la creşterea fiului. "Atât eu cât şi copilul, mama şi tatăl meu trăim într-un stres continuu... terorizaţi de ameninţări şi jigniri. Inconştienţa şi pasivitatea instituţiilor care ar trebui să te protejeze pot duce la o tragedie... nu vreau decât să fiu protejat, să îmi cresc copilul în linişte, pace şi armonie. Vreau să fiu lăsat în pace", a declarat zilele trecute artistul.

 

Povestea lui Karym a impresionat-o până la lacrimi pe cântăreaţa Celia. Aceasta nu a ştiut nimic de drama pe care o trăia artistul de mai bine de o lună de zile.

 

 

Celia, cu ochii in lacrimi! "E groaznic sa treci prin asa ceva"
"Am aflat despre drama prin care trece Karym de curând.... Zilele trecute privind o emisiune în  care mama lui a fost interogată, m-a emoţionat aşa mult drama prin care trec ei şi mai ales mama lui care e pusă la mijloc între copiii ei,  auzind-o plângând, mi-au dat lacrimile şi mie , sper ca lucrurile să se liniştească. E groaznic de greu să treci prin aşa ceva",

a declarat Celia.

 

 

 

 

Despre colaborarea cu Karym, Celia declara: "Această colaborare a fost marcată de destin, aşa trebuia să fie, am simţit că această piesă trebuie făcută cu un artist talentat, la început de drum, dar care are foarte multe de dăruit... Karym este foarte talentat, are un timbru frumos, iar piesa ni se potriveşte mănuşă."

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune