Celia, mărturii de suflet despre problemele din căsnicie! A început să plângă în direct

Celia a recunoscut în cadrul unui interviu pentru Teo Show că a avut probleme în căsnicie. Artista a stat de vorbă cu soţul ei, împreună au lămurit situaţia între ei şi acum sunt iar fericiţi, ca o familie adevărată.

Autor: R.L.

Celia a spus că ea şi soţul ei au avut neînţelegeri în căsnicie, dar până la urmă au stat de vorbă şi au lămurit totul între ei. Apoi, Celia şi partenerul de viaţă, cu care are şi o minune de băieţel, au mers într-o vacanţă romantică în Grecia, un fel de a doua lună de miere pentru ei, după cinci ani în care nu merseseră fără copil nicăieri.

Când a vorbit despre ea şi soţul ei şi problemele întâmpinate, Celia a început să lăcrimeze.

 

"Ştiam că mă iubeşte, ştiam asta. Şi eu îl iubesc pe el. A fost prima noastră vacanţă fără copil după cinci ani. Ne-a prins foarte bine. Îmi doresc foarte mult să mai mergem undeva doar noi doi", a declarat Celia într-un interviu de suflet pentru Teo Trandafir.

"Sunt convinsă că toate se vor aranja, că viaţa noastră se va pune în ordine cât de curând", a completat Celia la Kanal D. "Problema e că din nimicuri ajungi să spui o vorbă care răneşte, celălalt răspunde înapoi...", a mai spus ea.

După o perioadă în care locuise în Australia, Celia s-a mutat în România.

Acum, artista mărturiseşte că este foarte dezamăgită de ţara ei. "Te loveşti de tot pereţii, orice ai încerca să faci. Ajungi să fii dezamăgit. De la atâtea lovituri şi dezamăgiri, am înţeles că aş putea trăi şi acolo. Numai să o ştiu pe mama liniştită, să ştiu că poate veni în vizită din când în când", a explicat ea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

A murit Constantin Mudava, "vindecătorul lui Ceauşescu". Avea 83 de ani

Iubitul Adelinei Pestriţu şi-a ales costumul pentru botezul micuţei Zenaida! Cătălin Botezatu i-a oferit ţinuta perfectă

Un interlop celebru din România îl desfiinţează pe Florin Salam: "E pervers rău de tot"

Mâine este ziua cu trei ceasuri bune pentru 7 zodii. Iată zodiile care vor avea spor în toate

Visarion ALEXA, în stare de ȘOC! Decizia luată chiar astăzi de procurori

Veste tristă în lumea actoriei! Alexandru Arșinel s-a stins din viață, la vârsta de 83 de ani

George Simion, umilit crunt de o femeie. E scandalos ce a făcut liderul AUR

FRF a decis soarta lui Edward Iordănescu! Anunțul făcut de directorul tehnic Mihai Stoichiță

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies