Celia si-a povestit drama cu lacrimi in ochi! Marturisiri tulburatoare despre sarcina pierduta: "Acest copil..."

Celia a trecut prin experienta cumplita a pierderii unei sarcini. Cantareata a povestit, cu lacrimi in ochi, cum s-a intamplat totul. Artista spune ca rugaciunile au ajutat-o sa fie mai puternica si sa depaseasca acel moment dramatic din viata ei.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

"Daca m-ai fi intrebat in urma cu cateva luni nu as fi putut sa vorbesc despre asta. Acum pot sa vorbesc, sunt o femeie puternica. Puterea asta o putem gasi toti pentru ca puterea asta vine de undeva de sus. Si la moartea tatalui meu, si acum, si de fiecare data cand am avut nevoie incepeam sa ma rog si atunci cand te rogi primesti raspuns la toate rugile tale.

Acest copil a venit intr-un moment greu pentru sotul meu, atunci cand el si-a pierdut tatal, dar nu stiu de ce s-a razgandit (n.r.- copilul) si s-a gandit ca trebuie sa mearga intr-o lume mai buna. In prima luna (n.r.- de la pierderea sarcinii) mi-a fost extraordinar de greu si am plecat in Australia. Nu as fi putut sa raman aici. 

Sunt convinsa ca am o armata de ingeri care ma protejeaza de sus. Ma gandesc ca poate Dumnezeu m-a protejat. Daca la examenul acela morfologic as fi aflat ca are o problema (n.r.- copilul) eu nu as fi putut sa fac un avort", a marturisit Celia, cu lacrimi in ochi, la WOWbiz.

Artista a dezvaluit ca, inainte de a afla ca e insarcinata, o voce i-a spus ca va avea o fetita. "Inainte sa aflu ca am o fetita am auzit o voce, nu stiu daca a fost vis sau nu: <Vezi ca ai o fetita>. Si la o saptamana distanta am aflat ca sunt insarcinata. 

Nu stiu ce inseamna depresia, nu am luat niciodata medicamente de depresie, atunci cand ma simt mai rau ma rog mai mult. Legatura cu divinitatea o am in sufletul meu, doar ca uneori am nevoie de ore ca sa ies din starea de tristete. Am invatat asta de la tatal meu. Tata a fost eroul meu. Daca m-ar fi intrebat cineva daca pot sa rezist sa il pierd pe tata as fi zis ca nu. Acum gandesc altfel, sunt mai puternica", a mai spus Celia.

"Nu m-am gandit niciodata ca pot sa pierd sarcina. M-am gandit ca se poate intampla ceva cu mine pentru ca m-am simtit foarte, foarte rau in sarcina. Cred ca a fost o problema. Lucrul de care am fost convinsa de copil este ca fiecare vine in viata cu sufletul curat (...) Mi-ar fi foarte greu sa cant pentru ca am vorbit de experienta asta, dar lucrez la cateva piese", a mai dezvaluit Celia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate