Celine Dion a fost acuzată de satanism! Motivul e halucinant

Una dintre cele mai iubite cântăreţe la nivel de mapamond, Celine Dion, a fost acuzată de satanism, iar motivul este unul incredibil.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Vă vine să credeţi sau nu, dar una dintre cele mai iubite artiste, Celine Dion, a fost acuzată de satanism, după ce a lansat haine unisex pentru copii. Articolele vestimentare adaptează modele din anii 1970. De curând, Celine Dion ar fi fost atacată de un preot şi exorcist din Pennsylvania care susţin că artista are o legătură incredibilă cu diavolul.

De asemenea, Celine Dion este acuzată că ar avea intenţii ascunse alături de compania care ia parte la colaborare. Pe de altă parte, pe site-ul firmei respective apare un mesaj în care explică faptul că firma, în sine, vrea "să elibereze copiii de rolurile tradiţionale băiat/fată şi să dea posibilitatea celor tineri să dezvolte un simţ al egalităţii în ceea ce priveşte libertatea de a-şi fonda puterea personalităţii pe respect reciproc".

Totodată, preotul a explicat de ce insinuează că artista Celine Dion ar fi de ”partea diavolului”: "Sunt sigur că modul în care această chestiune privind genurile s-a răspândit este demonic. Este o minciună. Nici nu mai ştiu câte genuri se spune acum că ar fi, dar numai două a făcut Dumnezeu. Diavolul vizează copiii ameţind genurile. Care este primul lucru pe care îl spunem despre un copil după ce se naşte? Este băiat sau fată. Este cel mai natural lucru din lume. Dar să spui că nu este nicio diferenţă este ceva satanic”, a declarat preotul John Esseff. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Astăzi se aprind luminiţele de sărbători în Capitală! Începe şi Târgul de Crăciun

Mărturii sfâşietoare ale mamei unui bebeluş infectat în maternitate! Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional

Horoscop Minerva. Surprize pe toate planurile. O zodie primește tot ce aștepta de multă vreme

Legea pensiilor. Lovitură teribilă pentru 2 milioane de angajaţi!

Ger de -20 de grade în România! Autorităţile din marile oraşe sunt în alertă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies