Cezar Juratoni a fost eliminat din competiția Survivor România!„Niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu”

Cezar Juratoni a părăsit competiția Survivor România, după o lungă cursă în care a acumulat experiențe și s-a bucurat de susținerea celor de acasă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Lupta de la Survivor România a fost una extrem de dificilă, mai ales că marea finală de pe 30 mai se apropie și fiecare concurent este pe cont propriu de acum. 

Citeste si: Bucurie de mari proporții la Survivor! Concurenții au avut parte de o surpriză chiar înainte de a doua probă

Cezar Juratoni a fost eliminat din competiția Survivor România!„Niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu”

Concurentul de la Survivor România a fost eliminat după ce în cea de-a doua etapă Cezar a pierdut în lupta cu Iancu și a intrat în consiliu alături de Elena. În consiliu, votul publicului a fost cel care a făcut diferența între concurenții care au ajuns în finală.

Citeste si: Veștile așteptate de toți. Meteorologii spun cum va fi vremea de Crăciun și de Anul Nou - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Cei doi concurenți au trecut prin momente extrem de emoționante în timpul consiliului și după aflarea rezultatului Elena Ionescu a izbucnit în lacrimi.

Citeste si: Ce surpriză! Cine a câștigat prima etapă a ultimului joc din "Survivor România"?

Citeste si: Răsturnare de situație! Ce concurent a câștigat a doua etapă a ultimului joc din "Survivor România"?

„În primul rând, eu vreau să vă mulțumesc vouă pentru această ocazie. Eu am zis, la mine e totul sau nimic. (...). Viața e o luptă și la fel ca și în Survivor, așa e și afară. Poți să dai și de oameni buni și de oameni răi. Tu trebuie să îți păstrezi calea, să fii drept și așa o să ajungi acolo unde îți dorești tu, doar prin muncă și prin devotament și niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu.", a spus Cezar după ce a aflat că a fost eliminat din competiție.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată cine este bărbatul cu care Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe!

Franța lansează o undă cumplită de șoc în Europa: În curând, va fi o țară mai puțin liberă

Scandal uriaș: Chef Scărlătescu și Chef Florin Dumitrescu s-au luat la trântă în direct la „Chefi la cuțite”: Din momentul ăsta, nu mai există pentru mine

Dan Cruceru a lăsat afaceri de zeci de mii de euro pentru a merge la Survivor România 2020! Câți bani a făcut prezentatorul show-ului din Dominicană cât a lipsit din televiziune?

Celebrul actor Murat Ünalmıș le trimite fanilor vesti din izolare. Mare iubitor de natura, interpretul personajului Demir Yaman din „Ma numesc Zuleyha”, s-a retras, pe perioada...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies