Cezar Juratoni a fost eliminat din competiția Survivor România!„Niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu”

Cezar Juratoni a părăsit competiția Survivor România, după o lungă cursă în care a acumulat experiențe și s-a bucurat de susținerea celor de acasă.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Lupta de la Survivor România a fost una extrem de dificilă, mai ales că marea finală de pe 30 mai se apropie și fiecare concurent este pe cont propriu de acum. 

Citeste si: Bucurie de mari proporții la Survivor! Concurenții au avut parte de o surpriză chiar înainte de a doua probă

Cezar Juratoni a fost eliminat din competiția Survivor România!„Niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu”

Concurentul de la Survivor România a fost eliminat după ce în cea de-a doua etapă Cezar a pierdut în lupta cu Iancu și a intrat în consiliu alături de Elena. În consiliu, votul publicului a fost cel care a făcut diferența între concurenții care au ajuns în finală.

Cei doi concurenți au trecut prin momente extrem de emoționante în timpul consiliului și după aflarea rezultatului Elena Ionescu a izbucnit în lacrimi.

Citeste si: Ce surpriză! Cine a câștigat prima etapă a ultimului joc din "Survivor România"?

Citeste si: Răsturnare de situație! Ce concurent a câștigat a doua etapă a ultimului joc din "Survivor România"?

„În primul rând, eu vreau să vă mulțumesc vouă pentru această ocazie. Eu am zis, la mine e totul sau nimic. (...). Viața e o luptă și la fel ca și în Survivor, așa e și afară. Poți să dai și de oameni buni și de oameni răi. Tu trebuie să îți păstrezi calea, să fii drept și așa o să ajungi acolo unde îți dorești tu, doar prin muncă și prin devotament și niciodată nu o să faci ceva extraordinar fără sacrificiu.", a spus Cezar după ce a aflat că a fost eliminat din competiție.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate