Cezara Dafinescu, spectacol cu casa închisă la Cugir FOTO

Celebra actriță Cezara Dafinescu a avut un mare succes la public cu ultimul ei spectacol, desfășurat la Cugir.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Celebra actriță Cezara Dafinescu a avut un mare succes la public cu ultimul ei spectacol, desfășurat la Cugir. ”Jumătatea mea, bărbatul” s-a intitulat spectacolul, regizat de Toma Enache, iar artista de 71 de ani s-a dovedit în mare vervă, fotografiindu-se la finalul reprezentației cu admiratorii. 

Citeste si: Momentele dramatice prin care a trecut Maria Buză! Vedeta a fost la un pas de moarte la nașterea copilului său! ”Am fost adusă, într-o stare groaznică, la spital”

Citeste si: Cea mai sexy fotografie cu Lia Bugnar, protagonista de la competiţia din Asia: “Nu mi-e ruşine să pun poza asta cu mine”

"Sunt gata să văd pe ce criterii a acordat UNITER indemnizaţiile de merit. Am un CV cum jumătate din cei de pe listă nu-l au: 40 de filme la activ, trei seriale de televiziune cu câte 200 de episoade, peste 60 de roluri principale în teatru, peste 40 de ani de carieră la TNB. Sunt sigură că apar colegi mai tineri decât mine. Nu pricep ce trebuie să fac. Credeam că totul se face cu onestitate şi corectitudine”, spunea Cezara Dafinescu în 2018, dezamăgită de faptul că nu se află pe lista artiștilor care primesc din partea statului indemnizația lunară de 2700 de lei. 

fara descriere

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate