Cheesecake, prăjitura-minune. Rețeta fără coacere care te scoate din orice încurcătură

Sunt atâtea situații în care ești luat prin surprindere. Iar lipsa timpului liber devine o problemă majoră într-un program tot mai încărcat din cauza volumului uriaș de muncă. Dar toți merităm să ne răsfățăm, mai ales dacă nu putem fi răsfățați. Iar cuvântul pentru acest deliciu rapid și savuros are o singură denumire: Cheesecake.

Distribuie pe:

Cheesecake, prăjitura-minune. Rețeta fără coacere care te scoate din orice încurcătură


In articol:

De exemplu, Cheesecake-ul fără coacere te poate scoate din încurcătură când te-ai trezit cu casa plină de oaspeți și nu știi ce să le servești la desert. Sau, cum am spus mai sus, când poftele îți șoptesc suav că vrei ceva dulce și rapid.

Pe lângă faptul că se prepară foarte repede, acest desert este foarte ușor de făcut, tu nu vei greși, iar ingredientele sunt ușor de procurat. Rezultatul final suntem siguri că o să te dea pe spate. Garantăm asta, mai ales că nu trebuie să fii neapărat un cofetar de meserie ca să prepari un cheesecake fără coacere.

Ingredientele de care ai nevoie sunt:

– 400 ml lapte condensat îndulcit
– 300 ml smântână pentru frișcă
– 250 g biscuiți graham
– 300 g mascarpone
– 50 ml suc de lâmâie
– 100 g unt
– fructe proaspete pentru ornat (căpșuni, fructe de pădure, piersici, banane)

Citeste si: Rețete vechi de tort. Cum se pregăteau torturile acum 100 de ani

Citeste si: Alivenci moldovenești. Rețeta prăjiturii pe care nu o poți refuza

Citeste si: Rețeta domnitorilor români. Toate secretele despre mămăligă, scrise cu peniță de aur

Cheesecake, prăjitura-minune. Rețeta fără coacere care te scoate din orice încurcătură

Mod de preparare:

Mărunțește și amestecă biscuiții împreună cu untul într-un robot de bucătărie, până obții un rezultat omogen și sfărâmicios. Într-o tavă, tapetează acest blat sfărâmicios cu o lingură, după care pune-o în congelator.

Umplutura o realizezi din frișcă, în care adaugi, treptat și amestecând continuu timp de două minute, la viteză mică, laptele condensat și mascarpone-ul. Zeama de lămâie, pe care o adaugi la final, va întări crema aproape instant.

Crema obținută astfel toarn-o pe crusta de biscuiți, decorează produsul obținut cu fructele preferate și dă cheesecake-ul la frigider pentru o oră sau o oră jumătate.
Rețeta de cheesecake fără coacere pregătită de tine va avea un succes garantat!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate