kanald.ro
Vedete
Chef Patrizia Paglieri, totul despre cele mai grele provocări de la începutul carierei în bucătărie! Spune ce compromisuri nu ar mai face niciodată | EXCLUSIV
Chef Patrizia Paglieri se bucură de o carieră de succes în domeniul gastronomiei și recunoaște că nu ar fi dispusă să facă compromisuri!
Chef Patrizia Paglieri se numără printre cei mai cunoscuți oameni din domeniul gastronomiei. Are o carieră impresionantă în bucătărie și propriul restaurant, însă la început de drum și ea s-a lovit de diverse obstacole.
Dacă ar fi să facă un compromis pentru carieră, Patrizia Paglieri spune că nu mai ia în calcul aceste lucruri, mai ales acum. Vedeta este de părere că un compromis nu ar aduce succesul așa că cele mai importante lucruri sunt munca și determinare.
Viața de mamă s-a îmbinat perfect cu gastronomia, mai ales că acum Francesco este deja băiat mare și se descurcă singură, iar vedeta are tot timpul să se ocupe doar de ceea ce îi place. În exclusivitate pentru WOWnews, Patrizia Paglieri a vorbit despre greutățile de la început de carieră, dar și despre compromisurile pe care le-ar face pentru bucătărie.
Patrizia Paglieri povestește cum îmbină cariera și viața de familia
Chef Patrizia a muncit din greu pentru renumele pe care îl are astăzi. Vedeta lucrează de mai bine de 10 ani în domeniul gastronomiei, acolo unde a cunoscut succesul. Are propriul restaurant și începând cu anul viitor va redeschide locația de la Mogoșoaia, acolo unde urmează să se apuce serios de treabă.
Totuși, lucrurile nu au fost mereu roz, iar cele mai mari provocări în îmbinarea vieții de familie cu cea în bucătărie le-a întâmpinat în trecut, însă faptul că era la o altă vârstă a ajutat-o mult să treacă pentru ele.
„Acum, Francesco este mare și se descurcă foarte bine și singur. La început a fost un pic greu, dar eram și eu mai tânără și am făcut fața la tot. Poate acum mi-ar fi fost mai greu. Mereu mi-a plăcut atât de mult ce făceam că nu mi-a fost greu”, a dezvăluit chef Patrizia, pentru WOWnews.
Chef Patrizia Paglieri acordă un interviu, la lansarea celui mai nou film românesc
Patrizia Paglieri nu face compromisuri
Când vine vorba de compromisuri, chef Patrizia Paglieri recunoaște că niciodată nu ar face acest lucru. Vedeta spune că nu se pune problema să renunțe la unele lucruri sau acțiuni așa că nu ar face niciodată compromisuri, mai ales acum.
„Un compromis?! Nu am făcut niciodată un compromis și nu cred că ar fi cazul să mai fac compromisuri acum la vârsta mea”, spune Chef Patrizia.
Vedeta este gata să redeschidă restaurantul din Mogoșoaia, iar pentru anul ce vine are deja planuri mari.
„O să deschis restaurantul de la Mogoșoaia și o să reîncep să muncesc acolo. Apoi, mai am niște contracte de publicitate și cam atât. Mai mult o să gătesc pentru că asta știu cel mai bine să facă”, a explicat Chef Patrizia, pentru WOWnews.
Patrizia Paglieri la masă la restaurant
Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii - catena.ro
Patrizia Paglieri dezvăluie ingredientele perfecte pentru o cină romantică
Chef Patrizia este cunoscută pentru talentul pe care îl are în bucătărie așa că imediat ce am prins ocazia, am întrebat-o care sunt ingredientele cheie pentru o cină romantică.
„OO bine! Cred că mereu ingredientele trebuie să fie cele mai simple. Depinde apoi categoric și ce gusturi are băiatul respectiv.
„Eu sunt cu bucătăria mediteraneană și mă gândesc că o cină perfectă trebuie să fie o cină ușoară ca să lăsăm și loc de distracție după”, a precizat vedeta, pentru WOWnews.
Ai informații care pot deveni o știre? Intră în contact cu reporterii noștri pe adresa de mail [email protected]!