WowNews logo WOWnews
Stories

Vedete

Chef Patrizia Paglieri, totul despre cele mai grele provocări de la începutul carierei în bucătărie! Spune ce compromisuri nu ar mai face niciodată  | EXCLUSIV

Chef Patrizia Paglieri se bucură de o carieră de succes în domeniul gastronomiei și recunoaște că nu ar fi dispusă să facă compromisuri!

Chef Patrizia Paglieri se numără printre cei mai cunoscuți oameni din domeniul gastronomiei. Are o carieră impresionantă în bucătărie și propriul restaurant, însă la început de drum și ea s-a lovit de diverse obstacole.

Dacă ar fi să facă un compromis pentru carieră, Patrizia Paglieri spune că nu mai ia în calcul aceste lucruri, mai ales acum. Vedeta este de părere că un compromis nu ar aduce succesul așa că cele mai importante lucruri sunt munca și determinare.

Citeste si: Zeci de urmăritori au felicitat-o pe Carmen de la Sălciua, după ce a apărut într-o rochie în care se observa burtica artistei. Aceasta a făcut un anunț important: “Sper ca am lămurit situația.” - kfet

Viața de mamă s-a îmbinat perfect cu gastronomia, mai ales că acum Francesco este deja băiat mare și se descurcă singură, iar vedeta are tot timpul să se ocupe doar de ceea ce îi place. În exclusivitate pentru WOWnews, Patrizia Paglieri a vorbit despre greutățile de la început de carieră, dar și despre compromisurile pe care le-ar face pentru bucătărie.

Patrizia Paglieri povestește cum îmbină cariera și viața de familia

Chef Patrizia a muncit din greu pentru renumele pe care îl are astăzi. Vedeta lucrează de mai bine de 10 ani în domeniul gastronomiei, acolo unde a cunoscut succesul. Are propriul restaurant și începând cu anul viitor va redeschide locația de la Mogoșoaia, acolo unde urmează să se apuce serios de treabă.

Citește și: De ce refuză fiul Patriziei Paglieri să-și caute tatăl: ”Nu vrea să aibă de-a face cu mine”. Francesco a aflat că are doi frați vitregi

Totuși, lucrurile nu au fost mereu roz, iar cele mai mari provocări în îmbinarea vieții de familie cu cea în bucătărie le-a întâmpinat în trecut, însă faptul că era la o altă vârstă a ajutat-o mult să treacă pentru ele.

„Acum, Francesco este mare și se descurcă foarte bine și singur. La început a fost un pic greu, dar eram și eu mai tânără și am făcut fața la tot. Poate acum mi-ar fi fost mai greu. Mereu mi-a plăcut atât de mult ce făceam că nu mi-a fost greu”, a dezvăluit chef Patrizia, pentru WOWnews.

patrizia paglieri zambeste

Chef Patrizia Paglieri acordă un interviu, la lansarea celui mai nou film românesc

[Sursa foto: Captură YouTube]

Patrizia Paglieri nu face compromisuri

Când vine vorba de compromisuri, chef Patrizia Paglieri recunoaște că niciodată nu ar face acest lucru. Vedeta spune că nu se pune problema să renunțe la unele lucruri sau acțiuni așa că nu ar face niciodată compromisuri, mai ales acum.

Citește și: A plecat la 17 ani în Italia, a dormit sub pod și a mâncat resturi, dar a reușit în viață! Gabriel a construit o afacere de succes, iar acum ajută alți români

„Un compromis?! Nu am făcut niciodată un compromis și nu cred că ar fi cazul să mai fac compromisuri acum la vârsta mea”, spune Chef Patrizia.

Vedeta este gata să redeschidă restaurantul din Mogoșoaia, iar pentru anul ce vine are deja planuri mari.

„O să deschis restaurantul de la Mogoșoaia și o să reîncep să muncesc acolo. Apoi, mai am niște contracte de publicitate și cam atât. Mai mult o să gătesc pentru că asta știu cel mai bine să facă”, a explicat Chef Patrizia, pentru WOWnews.

chef patrizia paglieri

Patrizia Paglieri la masă la restaurant

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Igor Cuciuc își plângea amarul în direct, în urmă cu câteva luni. Artistul se afla la capătul puterilor: “Perna noastră a fost udă în fiecare seară de lacrimile mamei și lacrimile tatălui.” - kfetele

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii - catena.ro

Citeste si: Cristian Botgros i-a cerut ceva ce niciun tată nu ar vrea SĂ AUDĂ VREODATĂ: "Am fost supărat și am plâns.Trebuie să își asume" Cuvintele fiului său din spital i-au rămas întipărite în suflet: "Îmi spu

Patrizia Paglieri dezvăluie ingredientele perfecte pentru o cină romantică

Chef Patrizia este cunoscută pentru talentul pe care îl are în bucătărie așa că imediat ce am prins ocazia, am întrebat-o care sunt ingredientele cheie pentru o cină romantică.

Citește și: „Tatăl copilului meu mi-a propus să mă prostituez”. Deniz Brizo, mărturii cutremurătoare din relația pe care a avut-o la 14 ani

„OO bine! Cred că mereu ingredientele trebuie să fie cele mai simple. Depinde apoi categoric și ce gusturi are băiatul respectiv.

„Eu sunt cu bucătăria mediteraneană și mă gândesc că o cină perfectă trebuie să fie o cină ușoară ca să lăsăm și loc de distracție după”, a precizat vedeta, pentru WOWnews.

Ai informații care pot deveni o știre? Intră în contact cu reporterii noștri pe adresa de mail [email protected]!