Chefi la cuțite 16 decembrie 2020! LIVE TEXT online cu Marea Finală sezon 8 - Cine este câștigătorul dintre Roxana Blenche, Ionuț Belei și Maria Șandru

Marea Finală Chefi la cuțite are loc miercuri, 16 decembrie. Poți urmări live text online cu cine este câștigătorul sezonului 8. În competiție au mai rămas Roxana Blenche, Ionuț Belei și Maria Șandru.

Autor: Mihaela Costin

Probleme pentru finaliști, la prima probă 


In articol:

UPDATE, ora 21.29:  Probleme pentru Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, în prima probă a finalei. Tânărul a ales să gătească homar, dar lucrurile nu au ieșit așa cum își dorea. Concurentul a intrat în panică, iar colegii au încercat să îl calmeze. Concurentul cu cele mai mari șanse din echipa lui Sorin Bontea a găsit soluția, dar a început să se întrebe dacă va reuși sau nu să îi impresioneze pe jurați. 

Ionuț Belei nu a fost singurul finalist care a întâmpinat probleme în cea mai importantă zi a competiției. Și Roxana a intrat în panică în ultimele minute ale primei probe, din cauza desertului. Cu toate astea, finaliștii au reușit să ducă la bun sfârșit meniurile. 

A început Marea finală Chefi la cuțite 2020

UPDATE, ora 20.30: A început marea finală Chefi la Cuțite.

Cei trei finaliști se luptă pentru a câștiga una dintre cele mai urmărite emisiuni culinare din România. Surpizele au început să apară încă de la început, când Roxana, Ionuț și Maria au fost nevoiți să își formeze echipele.

Gina Pistol i-a anunțat pe concurenți că urmează să extragă fiecare câte un bilețel, iar în funcție de numărul extras, aceștia vor numi câte un fost concurent cu care vor să lucreze.

Atât chefii, cât și concurenții au fost șocați când au văzut ce echipe s-au format, iar asta pentru că în echipele finaliștilor din echipa dungilor au fost aleși concurenți din echipele adverse pe care finaliștii nu îi simpatizau și cu care, de-a lungul emisiunii, au avut mici conflicte. 

Echipa Roxanei: Vincent, Cristi Boca, Roxana, Kany și Claudia

Echipa lui Ionuț: Paul, Vlăduț, Robert, Cătălin Rizea și Coca

Citeste si: Ion Şmecherul era în concediu când A MURIT! Iată ce l-a ucis pe tânăr. Culiță Sterp a făcut precizarea- bzi.ro

Echipa Mariei: Zanny, Alberto, Cristina, Luca și Foca

Miercuri, 16 decembrie, are loc Marea Finală Chefi la cuțite 2020, sezonul 8. Emoțiile sunt mari, iar Roxana Blenche, Ionuț Belei și Maria Șandru, cei trei concurenți rămași în finală, sunt pregătiți să dea ce e mai bun în ultima ediție pentru a pune mâna pe marele premiu în valoare de 30.000 de euro și titlul de cel mai bun bucătar din România.

Chefi la cuțite 16 decembrie 2020! Finaliștii au trecut printr-o luptă grea

Răsturnare de situație în Semifinala Chefi la cuțite 2020, care a fost una tensionată și plină de surprize. Cătălin Scărlătescu a ieșit pierzător în semifinale, după ce niciun concurent din echipa Carourilor nu a reușit să se califice în lupta finală. Jurații au trecut printr-o situație neașteptată, după ce Paul Maxim și Maria Șandru au obținut același punctaj în urma probelor din semifinală.

Citeste si: Finaliștii „Chefi la cuțite” 2020 sezonul 8. Sorin Bontea are doi concurenți în Marea Finală FOTO

Florin Dumitrescu a avut misiunea de a alege cine merge în Marea Finală Chefi la cuțite 2020 și a decis să o trimită pe Maria Șandru, concurentă în echipa lui Sorin Bontea. Astfel, din echipa Dungilor se califică doi concurenți, Ionți Belei și Maria Șandru, în timp ce Scărlătescu nu s-a calificat în Finala Chefi la cuțite sezon 8.

Chefi la cuțite 16 decembrie 2020! LIVE TEXT online cu Marea Finală sezon 8
Chefi la cuțite 16 decembrie 2020 - Marea finală sezon 8[Sursa foto: Captura TV]

LIVE TEXT online cu Marea Finală Chefi la cuțite sezon 8

Urmărește LIVE TEXT online cu parcursul concurenților în Marea Finală Chefi la cuțite, sezon 8, începând cu ora 20:30, pe WOWbiz.ro.

În competiție au mai rămas Roxana Blenche, Ionuț Belei sau Maria Șandru, cei trei vor lupta pentru marele premiu în valoare de 30.000 de euro și titlul de cel mai bun bucătar din România.

Florin Dumitrescu o numește pe Roxana Blenche, încă din semifinale

Chef Florin Dumitrescu a postat pe contul de Facebook, la scurt timp după semifinale, un mesaj pentru finalista Roxana Blenche care lasă loc de interpretari. Juratul de la Chefi la cuțite 2020 a felicitat-o pe concurentă pentru parcusul în emisiune și îi transmite că pentrul el, ea este cuțitul de aur.

Citeste si: Câștigătorul Chefi la cuțite 2020. S-a dat de gol că va câștiga sezonul 8? Imaginile fac deja mare vâlvă pe internet FOTO

„F I N A L I S T A @roxanablenche. Încă de la audiții ți-am spus că dacă nu aveam deja cuțit de aur, tu erai cuțitul meu de aur! Şi uite că nu m-am înşelat! Felicitări!”, a scris Florin Dumitrescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă cu Gina Pistol în următorul sezon de ”Chefi la Cuțite”! Dezvăluiri exclusive din bucătăria show-ului

Reacția lui Chef Cătălin Scărlătescu, după ce a rămas fără niciun om în finala ”Chefi la cuțite”

Chefi la cuțite 2020, sezonul 8, 16 decembrie! Sorin Bontea, în culmea fericirii, face anunțul cel mare chiar înainte de finală: „ Este câştigătorul!”- FOTO

4 nativi vor lua decizii noi în viață începând cu săptămâna viitoare

Pfizer dă o super lovitură! Anunțul venit de la cel mai înalt nivel! Se întâmplă în curând

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Tensiuni fără precedent la Antena 1. Vedetele postului s-au răzvrătit. Rivalii de la PRO TV, dați exemplu

EXCLUSIV | K.O. devastator pentru Moroșanu: ”Se plimbă cu caravana”. Lovituri sub centură și pentru frații Stoica

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies