Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Cum își aleg echipele chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. REGULI

O serie de schimbări au avut loc de la debutul emisiunii Chefi la cuțite. Cum își aleg echipele cei trei jurați?

Cum își aleg echipele jurații Chefi la cuțite 2021
Jurații Chefi la cuțite
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Ajuns la al 9-lea sezon, show-ul culinar Chefi la cuțite a suferit modificări pe parcursul anilor.

Concursul se desfășoară în două etape, iar din sezonul 6 au fost introduse amuletele și cuțitele de aur.

Cum își aleg echipele jurații Chefi la cuțite 2021

În prima etapă, chefii Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își aleg oamenii din echipă. Cei trei chefi trebuie să jurizeze preparatele concurenților veniți în audiții. Totodată, jurații se vor lupta pentru amulete, care acordă avantaje în a doua etapă a emisiunii.

Citeste si: Thalida Trofin, în audiții la Chefi la cuțite 2021. Cum s-a descurcat fosta concurentă de la Puterea dragostei: „Vă prezint noua uniformă pentru tăiat ceapa!”

În audiții trec mai departe doar cei care reușesc să obțină două din cele trei cuțite date de chefi. De asemenea, în joc sunt puse trei cuțite de aur, care îi pot trimite pe concurenți direct în echipe.

Ajunși în bootcamp, participanții vor avea mai multe probe de parcurs, iar la finalul fiecăreia dintre acestea, unii dintre ei vor fi eliminați din competiție. Astfel, dintr-un număr mai mic de bucătari, fiecare chef își alcătuiește o echipă din șase concurenți.

Cum își aleg echipele jurații Chefi la cuțite 2021
Gina Pistol, alături de jurații Chefi la cuțite

Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Format

În cea de-a doua etapă a concursului, echipele conduse de chefi participă la un număr de probe culinare. Fiecare echipă trebuie să pregătească un fel de mâncare după o temă dată și într-un interval de timp, de regulă de 1-2 ore.

Chefii nu pot participa fizic la realizarea preparatului, ci au rolul de a ghida și sfătui membrii echipelor lor.

Citeste si: O batrana, in ultimele clipe ale vietii, i-a spus preotului: „La inmormantare, vreau sa mi se puna in mana o lingurita!” Parintele a amutit cand a aflat motivul- bzi.ro

Un juriu ales de emisiune va degusta preparatele și va acorda voturi sub forma unor farfurii.

Echipa cu cele mai multe farfurii trece cu toți concurenții săi în următoarea probă culinară, în timp ce celelalte două participă la proba numită duel. În această probă, fiecare concurent va lucra pe cont propriu, iar chefi vor acorda, în urma degustării, punctaje de la 1 la 5, fără a cunoaște concurentul din spatele preparatului. Concurentul cu nota cea mai mică este eliminat din competiție.

Citeste si: La ce oră se difuzează Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Programul TV al postului de televiziune a suferit modificări

În etapa de semifinală, concurenții rămași pregătesc preparate fără ajutorul chefilor și sunt notați, asemănător cu duelurile. Trei semifinaliști sunt aleși să participe la finala concursului. Finaliștii, cu ajutorul echipelor formate, pregătesc un meniu întreg, preparatele lor fiind notate din nou de un juriu ales de emisiune. În cele din urmă, se determină finalistul care câștigă titlul de cel mai bun bucătar din România și premiul de 30.000 euro pus în joc.

Cum își aleg echipele jurații Chefi la cuțite 2021
Jurații luptă pentru amulete

Cum s-a descurcat Gina Pistol însărcinată la filmările Chefi la cuțite 2021

Chef Cătălin Scărlătescu, invitat la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, a vorbit în premieră despre cum au decurs filmările noului sezon Chefi la cuțite. El a dezvăluit cum s-a descurcat Gina Pistol însărcinată pe parcursul competiției.

Cum își aleg echipele jurații Chefi la cuțite 2021
Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

Deși, frumoasa prezentatoare a avut un ajutor de nădejde în colegul său Speak, Cătălin Scărlătescu a mărturisit că Gina Pistol a muncit extrem de mult pe platoul de filmare și a ținut pasul cu brio, chiar dacă este însărcinată  „Va fi cel mai tare sezon chefi la cuțite, va fi extrem de lung. Ginuta a muncit foarte mult, gravidă cum este.

Citeste si: Care este numele real al lui Speak de la Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Ce scrie în buletinul artistului

Ne-a suportat cu tot ce am făcut acolo. O să fie și Speak în acest sezon. Cum poate să se gândească cineva că mă cert cu Dumitrescu și totul e fals? Păi mă apucă râsul după câteva secunde dacă e ceva fals. Ceea ce vedeți acolo e 100% real! Acolo vedeți un Scărlătescu exact cum e!”, a spus cheful.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Acuzații grave pentru Beatrice Rancea! A fost săltată de oamenii legii și dusă la audieri! Este anchetată într-un dosar de corupție

Program Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. La ce oră intră pe post emisiunea culinară

Femeia care a strivit cu mașina două fete încă are dreptul de a se urca la volan! Poliția NU i-a reținut permisul de conducere

Horoscop Zilnic Joi 5 August 2021: nativul TAUR se va îmbogăți, în timp ce SCORPIONUL se va trezi cu o surpriză

Marele secret al lui Denise Rifai! Puţină lume ştia. Vedeta a făcut dezvăluiri complete

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Revoluție în România! Ia banii, cetățene, zice Cîțu! Nu mai e nevoie de muncă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies