kanald.ro
Cătălin Scărlătescu cu o bucată de carne în mână
Cătălin Scărlătescu cu o bucată de carne în mână
Vedete
Cătălin Scărlătescu vorbește despre placarea din televiziune și viața profesională de după.
Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au surprins o țară întreagă, mai ales pe fanii emisiunii din care făceau parte, cu decizia plecării din lumina reflectoarelor.
Decizie care a stârnit multă vâlvă în spațiul public și care i-a făcut pe producătorii emisiunii să-și caute rapid alți chefi, dar și să-i dea pe cei trei menționați anterior în judecată.
Prag la care s-a ajuns, după 12 sezoane filmate, spun gurile rele, din cauza banilor. După plecare celor trei s-a tot vehiculat în spațiul public că, de fapt, au refuzat încă un sezon din lipsa banilor.
Bani despre care s-ar fi vorbit, dar nu s-ar fi și primit de către Sorin, Florin și Cătălin, în schimbul orelor petrecute în fața camerelor de filmat.
Acum, însă, iubitul Doinei Teodoru spune adevărul. Și, așa cum și-au motivat plecarea și când și-au anunțat șefii, așa spune și acum Cătălin Scărlătescu, că totul s-a rezumat doar la oboseala acumulată pe parcursul timpului.
Nu a fost vorba de bani, subliniază el, căci o sumă în plus adăugată la salariu nu ar fi putut să îi ia de pe umeri stresul și lipsa odihnei pe care le resimte.
Și pe care le pune pe seama vârstei și a lipsei de antrenament, făcând astfel o paralelă între el și producătoarea emisiunii, a cărui stil de viață, spune el, a fost mereu așa, pe repede înainte.”Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuție de bani. Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poți să-mi scoți oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, noi, nu”, a punctat Cătălin Scărlătescu, conform Cancan.
Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Irina Fodor
Cât despre partea profesională a vieții sale, de după dispariția de pe micul ecran, Cătălin Scărlătescu spune că nu are motive să se plângă.
Da, nu mai este atât de vizibil publicului larg, dar meseria nu i-a luat-o și nu i-o va lua nimeni. Spune că a reușit pornind de jos, având ”cuțitul în mână” și tot așa se va și descurca de acum încolo.
A pornit un proiect în online, și-a deschis un restaurant și continuă să gătească în propriile locații sau chiar la diferite festivaluri, declară el, fiind foarte cunoscut pentru preparatele sale din stradă.
”Crede-mă pe cuvânt, eu nu am fost niciodată hater, eu îmi văd de viața mea. Oamenii nu trebuie să uite un lucru: înainte de toate, eu sunt bucătar. Adică, dacă mi s-a dus preșul de sub picioare, cuțitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei. Televiziunea este foarte bună, pentru că te vede, dar meseria mea de bază este bucătar. Eu, mâine, pot să mă duc să mă apuc din nou de omlete, burgeri, eu chiar fac festivaluri pe stradă pentru mii de oameni”, a mai spus iubitul Doinei Teodoru.