Cheloo face declaratii in stilul care l-a consacrat! Ce spune despre cooptarea sa ca jurat la X Factor: “Am fost amenintat, fortat si mituit!”

Cheloo, juratul de la X-Factor aflat in plin scandal dupa ce facut remarci homofobe la adresa concurentului Paolo Lagana, a declarat ca a fost mituit ca sa participe la emisiune!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereAflat la un concert la Braila, anul trecut, Cheloo a dat mai multe declaratii in raspar presei locale. Intrebat despre cooptarea sa ca jurat la emisiunea X-Factor, Cheloo a raspuns: “Am fost amenintat, fortat si mituit”. Chestionat daca a fost impresionat pana la lacrimi de prestatia vreunui concurent, membrul trupei “Parazitii” a parat: “Nu m-a facut nimeni sa plang, ma confundati cu Dan Bittman”. Cheloo a dat cateva declaratii socante si despre viata sa: “Eu nu am avut parte de niciun moment frumos in viata mea, am avut numai momente urate, de aceea am ajuns in halul in care sunt azi… Eu nu am viata sentimentala pentru ca sunt bolnav psihic. Eu ma tratez, nu iubesc”.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate