Chiar dacă s-a izolat, Gigi Becali merge zilnic la biserică: „Eu nu pot fără Liturghie. Mor imediat!”

Gigi Becali s-a dovedit un adevărat ajutor în lupta împotriva coronavirusului. El donează bani spitalelor și continuă să se implice pentru a putea ajuta populația.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Izolarea nu-l oprește pe Gigi Becali să meargă la biserică


In articol:

Gigi Becali a contribuit foarte mult în lupta împotriva coronavirusului. El a făcut donații spitalelor, a ajutat bătrânii și bisericile din România.

Patronul FCSB este cunoscut pentru faptul că este un om foarte credincios. În plină pandemie de coronavirus, Gigi Becali a recunoscut că participă în continuare la slujbe și că nu poate „fără Liturghie”. El a povestit că duce mâncare, echipamente și măști de protecție călugărilor. 

Mai mult decât atât, Gigi Becali are o adeverință din partea mânăstirii la care se duce, care confirmă ajutorul pe care-l oferă. 

„Da, așa e, merg la o biserică pentru că le duc de mâncare călugărilor, duc măști, echipamente, trebuie să ajutăm oamenii bătrâni, da? Am și hârtie, adeverință din partea mănăstirii, în care scrie că domnul Becali ne aduce mâncare și ne ajută la desăvârșirea Sfintei Liturghii. Da, particip la slujbe, trebuie și cineva să zică ‘Amin’. Eu nu pot fără Liturghie. Mor imediat!”, a spus Gigi Becali, în cadrul unui post de televiziune, potrivit digisport.ro .

Citeste si: Veste bună la Iași! S-au făcut 500 pe zi de teste împotriva coronaviruslui. Se estimează o creștere a lor

Citeste si: Coronavirus în Europa. Situația este dramatică: Mai mult de 40.000 de decese

Citeste si: Povestea dramatică a unui tânăr din Prahova, suspect de coronavirus. A murit cu zile după ce a fost plimbat între patru spitale

Gigi Becali a mai adăugat că speră la o minune, iar cazurile de coronavirus să scadă, așa fel încât românii să se ducă în noaptea de Înviere la biserică.

„Eu am spus de la început. Unde e ortodoxia și Sfânta Liturghie nu va fi coronavirus. La noi, mai durează o săptămână și încet-încet va reveni totul la normal”, a mai explicat Gigi Becali.

Gigi Becali, declarații halucinante: „Va fi vai de capul nostru. Vom muri de foame”

Gigi Becali le transmite un mesaj tranșant autorităților. Omul de afaceri este nemulțumit de felul în care Guvernul gestionează situația economică.

Gigi Becali este de părere că autoritățile din România nu au implementat măsuri de prevenire a unei crizei economice și susține cu tărie că el ar fi capabil să gestioneze mult mai bine această situație.

 Ce mai contează fotbalul când vezi 500-600 de oameni afectaţi de coronavirus? Eu nu vreau să critic Guvernul, dar nu se poate aşa ceva! Ce facem? Dormim? Dacă nu ştiţi, daţi-vă la o parte! Să vină oameni de afaceri care se pricep. Vin eu cu alţi zece oameni pe care îi aleg”, a declarat milionarul.

Becali își imaginează un scenariu absolut apocaliptic, unul în care am muri toți de foame după ce scăpăm de coronavirus, în cazul în care nu se iau măsuri pentru a preveni o posibilă criză financiară. (Citeste si: Asistent de la Spitalul Floreasca din Capitală arestat după ce a furat de la serviciu 2 mii de măști și dezinfectanți)

Foto: Digi Sport

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate