Chirurgul estetician Dr. Adina Alberts oferă cate 1.000 de lei (pe viață) pentru 3 pensionari

Dr. Adina Alberts, în calitate de antreprenor, oferă câte un ajutor privat de pensie în valoare de 1000 de lei, lunar, pe viață (sau atât timp cât există firma) pentru 3 pensionari cu venituri mici.

Autor: Radu Constantin

Inițiativa se dorește a fi un preambul pentru sensibilizarea și mobilizarea altor antreprenori cu scopul de a-i ajuta pe părinții și bunicii noștri! 

„De mai bine de un an mă tot gândesc la situația precară a bătrânilor noștri și ce aș putea să fac pentru ei. Am găsit: ofer 3 ajutoare private de pensie, în valoare de 1000 de lei fiecare, lunar. PE VIAȚĂ!” a declarat Dr Alberts, fondatorul clinicii „Care Zone“.

Citeste si: Adina Alberts, scrisoare deschisă către președintele Klaus Iohannis: „Dezamăgirea e cruntă”

Citeste si: Matteo Politi a mutilat mai multe femei în blocul operator, dar susține că este total nevinovat! Medicul fals este urmărit de poliție de două luni

Citeste si: Persoanele care au relații intime în afara căsătoriei pot intra în spatele gratiilor. Ce pățesc femeile care fac adulter- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Citeste si: ȘOCANT! Medicul fals Matteo Politi era căutat de poliție de două luni și jumătate pentru înșelătorie! Ce acuze i-au adus doi doctori reali!!!

Medicul așteaptă timp de două săptămâni sa-i fie semnalate, la adresa de email: [email protected],

cazuri de pensionari cu venituri modeste pentru a identifica astfel pe cei care au cea mai mare nevoie de ajutor privat. Detalii în video!

 

„Îmi doresc ca gestul acesta să îi determine și pe alții să mi se alăture și să ofere un astfel de ajutor, ușurând astfel povara vârstei“, a mai spus antreprenoarea! 

Dr. Adina Alberts este medic primar chirurgie plastică şi are o vastă experienţă în medicina estetică.

Dr. Adina Alberts a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ în 1996. A lucrat timp de 10 ani sub îndrumarea profesorului Ioan Lascăr, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti. Participă cu regularitate la diferite congrese şi simpozioane interne şi internaţionale.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Dr Adina Alberts este cea care a descoperit că falsul medic italian, Matthew Mode, nu știe să opereze: „La nivel de discuție medicală omul este strălucit, te induce în eroare”

Adelina Pestriţu se pregăteşte, din nou, de petrecere! Uite ce sărbătoreşte frumoasa brunetă EXCLUSIV

Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY: 9 reguli de urmat daca ai tenul uscat si vrei sa nu apara ridurile!

4 zodii își pot da frâu liber dorințelor, deoarece vor primi tot ce vor. Scorpioni, acum e momentul să cereți mărirea de salariu

Vestea cea mare pentru toți cei care au TELEFOANE MOBILE! Este decizia momentului în Europa: NU mai este o limită

“Cu asta am spus tot.” Bogdan de la Ploiești, mesaj subtil pentru Cristina Pucean, după separare! Acum situația a devenit mai clară

Mașinile electrice, interzise! Războiul schimbă complet abordarea

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies