Christian Sabbagh şi-a salvat soţia de la o tragedie! Iulia a leşinat pe scări, iar prezentatorul Ştirilor Kanal D a prins-o în braţe! FOTO EXCLUSIV

Christian Sabbagh şi soţia lui au trecut prin clipe teribile. Prezentatorul Ştirilor Kanal D şi-a salvat iubita de la o tragedie!

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

În aceste zile, Christian Sabbagh şi familia lui se află într-o vacanţă la Slănic Prahova. Distracţia putea însă să se termine tragic, atunci când Iulia, soţia lui Sabbagh a leşinat, pe scări. Din fericire, lângă ea se afla prezentatorul Kanal D care a reuşit să o prindă pentru ca tânăra să nu se lovească la cap.

"Am trecut prin emoţii mari, Iulia a leşinat! Norocul nostru a fost că mă aflam lângă ea şi am prins-o în braţe, i-am ferit capul, pentru că eram pe scări. Am sunat imediat la 112, iar salvarea a venit repede. Medicii au spus că a fost vorba despre o cădere de calciu, iar acum Iulia e în afara oricărui pericol, e însă sub supraveghere. Vom mai face nişte investigaţii în perioada următoare”, ne-a declarat Christian Sabbagh.

fara descriere

Christian Sabbagh şi-a salvat soţia! Iulia a născut în octombrie

 

Iulia Sabbagh este proaspătă mămică, ea a născut în octombrie un băieţel, al doilea copil al ei şi al patrulea pentru Christian Sabbagh. 

Prezentatorul Ştirilor Kanal D, alături de soţia sa, de cei doi copii ai lor şi de bona acestora, se află într-o mică vacanţă la Slănic Prahova.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate