Christian Sabbagh și soția lui, dezvăluiri despre nunta din weekend! Cum au ajuns să organizeze totul în doar două zile!

Christian Sabbagh și soția lui, Iulia, dezvăluiri despre nunta organizată în mare grabă în weekend.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Christian Sabbagh și Iulia, soția lui, cu care are și două minuni de copilași, s-au căsătorit în weekend. Vedeta Kanal D și partenera sa de viață au venit astăzi la Teo împreună cu cei doi copii ai lor și au vorbit despre nunta organizată pe ultima sută de metri. Iulia a dezvăluit că ea și Christian Sabbagh au decis să se căsătorească în fața lui Dumnezeu după ce nașul copiilor, cu care se întâlniseră ca să pună la punct botezul lui Christian Junior, le-a propus să-i și cunune, dacă tot vor ajunge la biserică.

fara descriere

Iulia nu a avut bătăi de cap cu rochia de mireasă: Prima rochie probată, prima cumpărată, a declarat ea.

Iulia: Christian a avut lacrimi în ochi, s-a emoționat.

Christian Sabbagh și soția lui, dezvăluiri despre nunta din weekend! Cum au ajuns să organizeze totul în doar două zile!

Christian Sabbagh: Am avut emoții, recunosc. Simți slujba, simți mângâierea divină, te transformă.

Citeste si: Christian Sabbagh, nuntă și botez în mare secret! Jurnalistul de investigații se cunună în fața lui Dumnezeu cu aleasa lui, Iulia și își creștinează fiul | EXCLUSIV

Iulia: Tata e în Spania. I-am spus vineri, sâmbătă dimineață a venit. A fost surpriză, nu mă așteptam.
La botez nu am avut foarte mari emoții, am trecut prin asta și cu Anais. Am fost mult mai liniștită. El a fost foarte cumințel când l-a băgat în apă, zâmbea! La ceremonia religioasă de la nuntă am fost foarte emoționată!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate