Cici de la Sistem, prima declaraţie despre despărţirea de Amalia: ”Nu a încercat nimeni să...”

La mai bine de o săptămână de când s-a aflat în spaţiul public despre despărţirea Amaliei de Cici, muzicianul care a făcut istorie cu trupa Sistem a vorbit pentru prima dată despre separarea de femeia care i-a dăruit un copil.

Autor: T.S.

Ciprian Rogojan a mărturisit că în ciuda faptului că s-a despărţit de Amalia, aceasta rămâne o femeie specială în viaţa lui şi vor avea, în continuare, o relaţie bună, pentru că nu-şi doresc ca fiul lor să fie afectat.

”Amalia face parte din trecut, prezent şi viitor. Ea este cea mai specială femeie din viaţa mea, cea care mi-a dăruit un copil şi, în acţiunea noastră, nu a încercat nimeni să obţină custodia exclusivă a copilului ci aprobarea unui plan.

Eu şi mama copilului meu, Amalia, nu am fost niciodată căsătoriţi, prin urmare nu a existat niciun ”divorţ”. Nu vreau ca el, când va creşte, să afle de pe internet lucruri neadevărate despre părinţii lui”, a declarat Ciprian Rogojan pentru Libertatea.

De asemenea, el a mai precizat că ”nu-şi vor spăla rufele în public”.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Mihaela va avea in fiecare miercuri rubrica la "Teo Show"- Finalista primului sezon "Bravo, ai stil!" iti dezvaluie "Secrete intre fete"

Fulgy si-a cerut iubita de nevasta! Fiul Clejanilor i-a dat Inei un inel de logodna superb!

Codin Maticiuc a vorbit despre "barbatia" lui: "Sunt dintre putinii barbati care pot spune cu mana pe inima ca... "

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vladimir Putin, ÎNLOCUIT! El îi va lua locul. E mâna lui dreaptă

Alina Sorescu a aflat verdictul in procesul cu Alexandru Ciucu! La cine vor ramane fetitele

„Vladimir Putin lucrează pentru CIA!” Consecința logică a propagandei Kremlinului. „Ceea ce se întâmplă acum pare înaltă trădare”

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies