Cici (ex-Sistem) o cheama iar pe fosta iubita in instanta! In acest timp, Amalia a inceput sa posteze imagini cu presupusul iubit

Ciprian Rogojan sau Cici de la Sistem, cum este cunoscut in showbiz, a chemat-o din nou in instanta pe mama fiului sau, Amalia.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Fostul senator Ciprian Rogojan a deschis un nou proces pentru „exercitarea autoritatii parintesti” si o cheama in instanta pe fosta lui iubita, Amalia, cunoscuta de la matinalul prezentat de Razvan si Dani. Cu toate ca in acest moment exista o decizie provizorie stabilita de judecatori, in ceea ce priveste programul de vizitare a baiatului, fostul percutionist de la Sistem nu pare sa fie in totalitate de acord cu acesta.

Decizia anterioara stabilea domiciliul copilului la Amalia si un program strict in care Ciprian sa-si poata petrece timpul cu cel mic. De asemenea, acesta urma sa plateasca o pesnie de intretinere de ¼ din veniturile sale nete. Initial, Cici a cerut judecatorilor s-o oblige pe Amalia sa nu mai posteze fotografii cu minorul pe retelele de socializare, insa pana la urma a renuntat la aceasta cerere.

 

fara descriere

O decizie definitiva legata de modul de exercitare a autoritatii parintesti urma sa fie luata intr-un alt dosar, finalizat insa fara nici o alta interventie din partea partilor la inceputul lunii august.

fara descriere

Toate bune si frumoase pana in urma cu o saptamana, cand Ciprian a deschis un nou proces cu acelasi obiect: „exercitarea autoritatii parintesti”. Intamplator sau nu, data introducerii actiunii coincide oarecum cu primele fotografii postate de Amalia in compania celui despre care se spune ca i-ar fi iubit: un tanar pilot extrem de chipes, pe nume Andrei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate