Cifră record pentru România. 95.000 de persoane, la graniță

România se confruntă cu un nou val uriaș de veniri în țară. Peste 95.000 de oameni au tranzitat granițele din România în ultimele 24 de ore

Distribuie pe:

Autor: D.A.


In articol:

Poliția de Frontieră a anunțat, sâmbătă, că în ultimele 24 de ore peste 95.000 de persoane au tranzitat punctele de trecere a frontierei.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, vineri prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au trecut aproximativ 95.900 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 36.300 mijloace de transport, informează Mediafax.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Pe sensul de intrare au fost aproximativ 49.300 persoane cu 18.100 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 46.600 persoane cu 18.200 mijloace de transport.

Prin Ungaria au trecut 40.000 de romani

Frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, a fost tranzitată de aproximativ 40.100 de persoane şi 19.700 de mijloace de transport, din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 19.400 de persoane.

„Politia de frontiera lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în prezent traficul derulându-se cu operativitate fără a se înregistra timpi de aşteptare. În continuare recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.


Citește și:

O improvizație la instalația electrică a ucis doi copii de 3 și 4 ani și pe mătușa lor, la Băilești. Cum s-a petrecut tragedia

Un elev din Pitești, gest emoționant pentru colegii lui. Copilul și-a rugat învățătoarea să nu le mai dea teme

Anchetă la Spitalul Elias din capitală! Mai mulți rezidenți au fost depistați cu coronavirus, iar cazurile n-au fost raportate!

CTP, reacție vehementă după ce un profesor și-a încurajat elevii să nu poarte măști: „L-aș trimite la cimitir să sape gropile celor uciși de COVID-19”

VIDEO Gestul revoltător al unui profesor din Oradea. Bărbatul îndeamnă elevii să nu poarte masca de protecție:„Jos botnița la copii!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies