Cifre false în raportările COVID-19?! Federația “Solidaritatea Sanitară” acuză autorităţile: „Toate decesele monitorizate de noi...”

Federația Solidaritatea Sanitară acuză autoritățile că prezintă cifre false în raportările Covid 19, oferind ca dovadă situația deceselor din rândul cadrelor medicale

Distribuie pe:

Autor: Elena Popescu

Federația “Solidaritatea Sanitară” acuză Ministerul Sănătăţii şi Grupul de Comunicare Strategică cum că ar fi măsluit cifrele reale în raportările COVID-19. FSS prezintă ca dovadă bilanțul deceselor din rândul cadrelor medicale. Sindicatul întreabă public autorităţile dacă la mijloc este vorba de o eroare de numărare sau "gravă impietate față de memoria cadrelor medicale răpuse de COVID-19”.


In articol:

foto
Federația “Solidaritatea Sanitară” [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Larisa Iordache are coronavirus. Gimnasta depistată pozitiv înainte de un concurs important

Citeste si: Melodie de Cartea Recordurilor! Şi-n România a fost căutată intens pe Shazam - evz.ro

Citeste si: A murit tatăl Laurei Cosoi! A fost răpus de COVID-19. Vedeta a confirmat decesul – EXCLUSIV / UPDATE - bzi.ro

Federația “Solidaritatea Sanitară” au făcut la rândul lor o monitorizare care arată cu totul alte cifre. Până pe 27 octombrie, membrii sindicatului au numărat 41 de decese: 18 asistenți medicali, 15 medici, patru infirmiere, doi ambulanțieri, un brancardier și o îngrijitoare. Din acest motiv, reprezentanții FSS cere explicații autorităţilor.

“Nu înțelegem cum ne sunt numărați eroii de către autorități, toate decesele monitorizate de noi putând fi identificate ușor, pe platformă precizându-se inclusiv unitatea în care și-a desfășurat activitatea, vârsta, categoria profesională, data decesului și numărul comorbidităților cunoscute”, se arată în mesajul sindicaliștilor.

FSS arată cifre diferite faţă de GCS

Federația “Solidaritatea Sanitară” a analizat cifrele comunicate de Grupul de Comunicare Strategică, conform cărora “până în data de 27 octombrie un număr de 3.847 cadre din rândul personalului medical (medici, asistenţi medicali, ambulanţieri şi infirmieri) au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus. Au fost înregistrate şi 33 decese în rândul aceluiaşi personal medical”.

Conform datelor strânse de Federația “Solidaritatea Sanitară” din România, până pe 27 octombrie s-au înregistrat 45 de decese: 42 în sectorul de activitate de Sănătate (17 asistenți medicali, 15 medici, trei infirmiere, doi ambulanțieri, un brancardier, o îngrijitoare și trei personal nemedical) și alte 3 în sectorul de activitate Asistență Socială (o asistentă medicală, o infirmieră și o asistentă socială).

Citeste si: O mamă, aflată în izolare alături de cei 5 copii ai ei, s-a trezit cu șapte pachete în fața ușii! Când a desfăcut pungile a izbucnit instant în lacrimi

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Secretul Codului Numeric Personal. Ai curaj să-l descoperi?!

O mare companie a plecat din România! Şi-a vândut întreaga afacere. Tranzacţie de aproape 1 miliard de euro

Lovitură pentru Mihai Gâdea! Selly a semnat cu o altă televiziune și va avea propria emisiune! Este surpriza anului

Managerul SJU Suceava a declarat că unii pacienţi au decedat după ce au refuzat tratamentul anti-covid, iar alţii care au fost intubaţi şi apoi vindecaţi, tot nu cred în...

Coronavirus România. Un bebeluș de numai 4 luni a murit din cauza Covid-19. Ce spun medicii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies