Cifrele impresionante ale lui Ion Surdu, câștigătorul la masculin în sezonul al treilea Exatlon

Cifrele impresionante ale lui Ion Surdu, câștigătorul la masculin în sezonul al treilea Exatlon. Performanța Faimosului e impresionantă.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere


In articol:

Ion Surdu are cifre impresionante la Exatlon România.

Fanii Faimosului Ion Surdu au ținut o statistică. Luptătorul Surdu se poate lăuda cu o performanță incredibilă.

 

Exatlon sezon 3. Cifrele impresionante ale lui Ion Surdu

Potrivit unei statistici care a fost împărtășită pe contul său de Instagram chiar și de Ion Surdu, câștigătorul la masculin în sezonul al treilea Exatlon România are următoarele performanțe:

  • Ion Surdu este singurul concurent din sezoanele 2 si 3 care nu a participat la niciun duel de eliminare.
  • Ion Surdu a fost player of the week pe durata întregului sezon 3 la nivel general, nu doar din echipa roșie.
  • Ion Surdu este atletul Exatlon cu cel mai mare procentaj din toate cele trei sezoane, cu 70,51%.

fara descriere

Gestul impresionant făcut de Ion Surdu pentru ”războinicul” Cristian Dumitrache după câștigarea Exatlon! ”Faimosul” i-ar fi promis că îi va da bani pentru fratele său bolnav

La scurt timp după terminarea Exatlon, Ion Surdu i-ar fi făcut o promisiune adversarului său, Cristian Dumitrache.

Sezonul 3 de la Exatlon a luat sfârșit, iar cei care au reușit să se impună au fost ”faimoșii” Andreea Arsine și Ion Surdu.

Dacă pe podium, Andreea Arsine a spus clar că dorește să îi dea o parte din premiul de 50.000 de euro rivalei sale, Nicoleta Luncă, ei bine, nici câștigătorul de la masculin, Ion Surdu nu a fost mai prejos.

În timpul competiției, pe luptătorul MMA l-a emoționat puternic povestea tristă a adversarului său Cristian Dumitrache, cel care s-a înscris în show-ul de supraviețuire pentru a-și salva fratele mai mic, Ștefan! Băiețelul suferă de cinci afecțiuni grave și chiar a fost un miracol că a trăit până la vârsta de 12 ani. Mai mult, în ziua în care ”războinicul” a plecat la Exatlon, puștiul a fost la un pas de moarte.

”Mi-a făcut o criză foarte urâtă. Pentru câteva secunde, am crezut că a murit. Nu-și mai ținea capul, nu mai răspundea nici când îl strigam, la absolut nimic”, a povestit mama lui Cristian Dumitrache la FanArena, la vremea respectivă.

După ce a ascultat toată drama, Ion Surdu a impresionat după ce a câștigat Exatlon, întrucât, imediat, a apărut, pe adreselle de socializare informația conform căreia, el ar vrea să ofere, din premiul pus la bătaie de organizatori, o sumă de bani lui Dumitrache

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate