Cine a avut dreptate in scandalul dintre Roxana Vancea si Giani Kirita? "Trebuie sa recunosc, are o problema cu autoritatea femeii"

Giani Kirita si Roxana Vancea au avut discutii aprinse care au facut-o pe Faimoasa sa planga.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Intre Giani Kirita si Roxana Vancea s-au iscat discutii aprinse. Antrenorul a fost extrem de enervat de vedeta si a facut-o sa planga, dupa ce ea a spus ca Pulhac ar fi trebuit sa nu intre pe traseu pentru ca nu se simtea bine. Nervii fostului fotbalist au fost intinsi la maxim si de faptul ca Razboinicii si, mai ales, Ciprian Silasi, s-au bucurat foarte zgomotos si au dansat facandu-le in ciuda Faimosilor. 
 
"Cristi e mut? Are purtator de cuvant?", spune Vladimir Draghia. 
 
"Ea nu a vrut decat sa aplaneze un conflict care urma sa se iste. Daca Giani nu se certa cu ea, se certa cu Cristi pentru ca a oscilat intre a intra sau nu pentru ca era accidentat", a spus antrenorul de fitness al Roxanei Vancea. 
 

 

 
"E o problema aici. La greu se vede carcaterul. Daca nu ai o tarie psihica sau nu ai o educatie buna, d emulte ori iese acea parte negativa din tine si iti arati carcaterul. Nu am nimic cu nimeni si ii respect pe toti. Si eu la antrenamente ma frustram de multe ori. Daca nu ajungi in situatii de genul asta nu ajungi sa te cunosti pe tine insuti. In momentul cand dai de greu, mai ales cand nu poti sa te integrezi, cand sunt curse foarte grele, te frustrezi.", a spus si Daniel Ghita.
 
"Omul a venit ca antrenor. A venit sa ii ajute sa castige puncte, nu sa ii ajute sa se cunoasca intre ei. Roxana Vancea a spus ca a venit sa se distreze. Daca vrei sa te distrezi te duci in fata blocului. Giani Kirita a venit sa ii ajute sa castige puncte. El a vrut sa ii cunoasca. Nu sunt de acord cu Giani 100%, nu o sa ii dau dreptate pana in panzele albe, dar acum a avut dreptate. Trebuie sa recunosc, Giani are o problema cu autoritatea femeii in fata lui. It este greu sa asculte de o fata. Nu spun ca este misogin, s-ar putea sa conteze faptul ca este femeie, dar mai sunt femei si nu a avut nici macar o problema cu ele", a spus Vladimir Draghia.
 
 
 
 
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: