Cine a stat în spatele lui Dragnea când și-a văzut iubita pe skype de Paște! Politicianul a vorbit cu femeia doar 30 de minute, exact ca la vizită!

Liviu Dragnea a avut voie să vorbească o jumătate de oră cu iubita sa pe skype, în perioada Sărbătorilor Pascale

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Pandemia de coronavirus l-a afectat teribil pe Liviu Dragnea! Politicianul, închis de mai bine de zece luni la Penitenciarul Rahova, este privat de vizita celor dragi, și în special de cea a iubitei lui, Irina Tănase, care nu a mai reușit să îl vadă de o bună bucată de timp, iar de o ședere în camera conjugală, nici că a mai fost vorba de mult, mult timp.

Fostul lider PSD nu și-a strâns iubita în brațe nici în perioada Sărbătorilor de Paște, întrucât nici țipenie de om nu a avut voie să intre în curtea pușcăriei. ”Regulile sunt stricte, deținuții nu au voie să își vadă deloc rudele sau partenerii de viață. Teama de o răspândire a coronavirusului este imensă, astfel că, anul acesta, s-a decis ca persoanele străine să nu fie acceptate în incinta închisorii, indiferent ce nume sonor se află într-o celulă de acolo”, au dezvăluit surse de la fața locului pentru WOWbiz.ro

fara descriere
Liviu Dragnea și-a văzut iubita prin skype de Paște! ”A stat 30 de minute de vorbă cu ea”

Totuși,s-a găsit o soluție pentru ca deținuții să poată să îi vadă pe cei dragi, iar unul dintre beneficiari a fost și politicianul PSD. Liviu Dragnea și-a văzut iubita prin skype de Paște, lucru ce l-a bucurat nespus. ”El a stat 30 de minute, atât cât durează și o vizită normală la calculator și a vorbit cu partenera lui, firește, având în spatele lui un angajat al pușcăriei. Astea sunt regulile, iar fostul șef al PSD s-a conformat”, au dezvăluit aceleași surse pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Liviu Dragnea, operat de urgenta! Incident socant petrecut in inchisoare

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea râde de premierul Ludovic Orban! Vezi motivul pentru care Irina Tănase l-a ironizat pe Orban!

Citeste si: Adevărul despre broșa pe care Viorica Dăncilă a purtat-o toată campania! Bijuteria are și un nume

fara descriere

Cine este iubita lui Liviu Dragnea

Iubita lui Liviu Dragnea stă și ea izolată la domiciliu de când în România s-a instituit starea de urgență din cauza răspândirii de COVID-19. Pentru a nu se plictisi, Irina Tănase a invitat-o la ea acasă pe buna sa prietenă, Sânziana, care îi este și parteneră de afaceri la biroul său de mediator, și împreună le mai trece timpul, iar ei supărarea că nu îl mai poate strânge în brațe pe fostul lider PSD nici măcar la vorbitor.

Irina Tănase a absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi s-a făcut remarcată după ce a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. La câteva luni după acest eveniment, Irina Tănase a fost angajată ca secretar de cabinet la Ministerul Dezvoltării, condus la acea vreme de Liviu Dragnea. Ulterior, cei doi s-au implicat într-o relaţie sentimentală, iar Irina a fost din nou remarcată la Congresul PSD din martie 2018, desfășurat la București, atunci când a avut loc în față, alături de femeile importante din PSD. În luna mai, şeful PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate