Cine are grijă de fetița Veronicăi și a lui Viorel, după ce soții Stegaru s-au mutat în Buzău

În timp ce Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat în casă nouă, fetița în vârstă de trei ani a rămas în continuare în grija mamei și a tatălui lui Viorel.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Mihaela


In articol:

Veronica și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți publicului la începutul anului 2020. Soții Stegaru s-au prezentat la o emisiune de televiziune cu un caz de-a dreptul șocant. Soția lui Viorel Stegaru a mărturisit că a fost victima unui viol, dar pe parcurs s-a adeverit că acest lucru nu este adevărat, ba mai mult decât atât, Veronica Stegaru și-a înșelat soțul.

Dacă la început Viorel Stegaru a fost foarte supărat când a aflat că soția sa l-a înșelat, ulterior, bărbatul a trecut cu vederea peste acest lucru. În timp ce soții Stegaru se aflau zi de zi în fața camerelor, mama lui Viorel a fost cea care a avut grijă de fetița lor în vârstă de trei ani.

Citeste si:Vulpița și-a șocat fanii cu ultima apariție! Soția lui Viorel Stegaru a slăbit enorm: "În halul ăsta arăți..."

În luna septembrie, soții Stegaru au decis să se întoarcă acasă la Blăgești, dar din cauza neînțelegerilor din familie, Veronica și Viorel au plecat de acasă și au revenit în Capitală. Povestea lor a devenit cunoscută în toată țara, iar un telespectator a rămas impresionat de cazul soților Stegaru, acesta le-a oferit o casă unde să stea.

Citeste si: Faimosul creator de modă Givenchy a murit la vârsta de 91 de ani - libertatea.ro

Citeste si: Tichete cadou pentru cei vaccinaţi? Ce bonus ar putea primi angajaţii - bzi.ro

Citeste si:Panică mare pentru Vulpița și Viorel, după ce au fost prădați de hoți în casa dăruită de un telespectator. Ce le-a dispărut soților Stegaru

În prezent, Veronica și Viorel Stegaru s-au mutat într-un sat din Buzău, iar fiica lor a rămas în continuare în grija mamei și a tatălui lui Viorel. În plus, soții Stegaru urmează să devină părinți pentru a doua oară.

Viorel Stegaru a făcut anunțul într-o intervenție telefonică în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Veronica Stegaru a aflat că o să devină mamă de băiat

Recent, Veronica Stegaru a mers la ecograf pentru a vedea cum decurge sarcina. Dacă soții Stegaru erau convinși că o să aibă o fetiță, medicul i-a dat marea veste Veronicăi, aceea că o să fie mamă de băiat. La aflarea veștii, Veronica a fost emoționată și a izbucnit în plâns.

Ulterior, soția lui Viorel a mers acasă la Viorel și l-a anunțat că o să fie tată de băiat.

După ce au primit o casă din partea unui telespectator, Veronica și Viorel vor să formeze o adevărată familie. Soții Stegaru au de gând să-și ia fetița de la Blăgești și să stea cu ei la Buzău.

Veronica și Viorel Stegaru
Veronica și Viorel Stegaru[Sursa foto: Instagram]

Sursă: Spynews.ro

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Seniz, intre viata si moarte, pe patul de spital

Tily Niculae, la un pas de divorț! Cum a reușit să treacă peste perioada cumplită: "Între noi se produsese un gol..."

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

UNGURII sfidează TOATĂ Europa! Budapesta, lovitură pentru întreaga Uniune Europeană

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

Raluca Turcan, declarația orei despre pensii: „Nu dorm bine noaptea...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies