Cine e bărbatul misterios din cauza căruia Emi Pian și Napi s-au înjunghiat cu cuțitele la jocul de barbut! Sandu Ștocaru câștigă mii de euro pe zi la Paris din alba-neagra! VIDEO

Ciprian Napi l-a înjunghiat pe Emi Pian, la mijloc fiind banii pe care cei doi i-ar fi împrumutat lui Sandu Ștocaru.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Ciprian Napi l-a înjunghiat pe Emi Pian în timpul unei partide de barbut, iar alte amănunte încep să iasă la iveală. “În noaptea de luni spre marți, într-un local din zona Giulești, a fost organizat un joc de barbut la care au participat mai mulți împătimiți ai jocurilor de noroc. Inițial, au fost prezenți mai mulți jucători și interlopi din Capitală. Florin Mototolea, zis "Emi Pian", a venit mai târziu. Mai multe surse au confirmat pentru Newsweek România că Mototolea participa sau era chemat la jocurile de barbut pentru a da bani cu dobândă, dar el nu juca.”, a relatat newsweek.ro. (vezi cum a intervenit Adrian Corduneanu în lupta dintre clanuri)

Citeste si: Lacrimi si durere la inmormantarea lui Emi Pian! Membrii familiei ingenunchiati de durere! "Nu te vom uita!" Oamenii au aruncat cu petale de flori peste masina, i-au strigat numele si l-au aplaudat la intrarea in cimitir!

Citeste si: Marcel Vela, atacat dur după înmormântarea lui Emi Pian. „Oare de unde atâta tupeu la un vremelnic ministru?”

Citeste si: Bianca Pop, dezvăluiri şocante despre legătura ei cu clanul Duduianu! "De ce îmi ia Dumnezeu prietenii?"

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

„În aceea seară, la jocul de barbut se afla și Sandu Ștocaru, un împătimit al jocurilor de barbut. El este cunoscut în lumea subterană a Bucureștiului pentru că organizează celebrul joc „alba-neagra” la bazele Turnului Eiffel, din Paris. „Câștigă câteva mii de euro pe zi la Paris. O parte din bani ajung și la polițiștii francezi din zona Turnului Eiffel”, spune unul dintre cunoscătorii fenomenului. Ajuns la localul din Giulești, Florin Mototolea i-ar fi împrumutat lui Sandu Ștocaru o sumă mare de bani. Dar, înainte, Ștocaru ar fi luat bani cu camătă și de la Richard Emanuel Gheorghe (26 de ani), zis "Ciprian Napi", din clanul de interlopi Rinu.”, a mai relatat sursa citată.

Ciprian Napi l-a înjunghiat pe Emi Pian: „Nu există dobândă de 35% la barbut"

„La scurt timp, s-a declanșat conflictul dintre cei doi cămătari. Richard Emanuel Gheorghe ar fi scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Florin Mototolea. În urma conflictului sângeros, Mototolea a ajuns la Spitalul Universitar de Urgență iar Gheorghe la Spitalul Elias. La scurt timp după ce a ajuns la spital, Mototolea a murit. Avocatul Duduienilor, Cristian Caracoti, a declarat că Mototolea a murit din cauza secționării arterei femurale de la piciorul drept.”, s-a mai scris despre scandalul dintre interlopi.

„Nu există dobândă de 35% la barbut. Jucătorii împătimiți care își pierd banii la barbut se împrumută de la cămătarii aflați pe margine, care nu participă la joc. Dacă jucătorul împrumutat câștigă, returnează pe loc banii cu dobânda aferentă. Dar jucătorul împătimit de barbut pierde din nou, se reîmprumută în timpul jocului, tot cu dobândă de 5%. Este un circuit simplu: te împumuți, câștigi, returnezi banii împumutați cu dobândă. Dacă pierde, trebuie să facă plata în termenul prevăzut. Nu se dau bani cu camătă la cei care nu pot returna banii împrumutați”, a relatat sursa Newsweek Romania.

Ciprian Napi l-a înjunghiat pe Emi Pian: "Ștokaru era cel mai șmecher din București la bani” 

Tocmai pentru că își petrece majoritatea timpului la Paris, Sandu Ștocaru este o figură mai degrabă discretă în România. Pe internet nu există decât o singură înregistrare cu Ștocaru, făcută în 2008 la o petrecere, când Florin Salam vine la masa acestuia și îi cântă mai multe melodii. "Ștokaru ala, prin 2001 2002, era cel mai smecher din Bucuresti la bani”, a postat un internaut.

Scandalul morții lui liderului clanului Duduianu a destabilizat grupările interlope rivale, care doresc acum să răzbune moartea conducătorului lor. Emi Pian a fost ucis marți noapte în Capitală, de către Richard Emanuel Gheorghe, un tânăr de 26 de ani care aparține clanului rival Rinu. Richard Gheorghe, cunoscut sub pseudonimul Piticu, este principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian, care a fost înjunghiat cu un cuțit de bucătărie. Bărbatul a fost arestat prevenit pentru 30 de zile, la decizia Tribunalului București, care deocamdată nu este definitivă. Acesta va sta în arest până la pronunțarea unei sentințe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

UPDATE Florin Salam a cântat la groapa interlopului Emi Pian, după ce inițial nu i s-a permis intrarea în cimitir

Incredibil ce se întâmplă! Emi Pian, răzbunat! Clanurile interlope  din Diaspora vor veni să facă ”dreptate” 

Atenție! Cum se schimbă ora în noaptea aceasta, 24-25 octombrie. Trebuie să ne pregătim organismul

Clanul Duduianu este lovit de blestem! Unchii lui Emi Pian, „Faraonul” și „Împăratul”, au murit la câteva luni unul după altul și au avut parte de înmormântări grandioase! 

Cum a murit, de fapt, Emi Pian? Rezultatul autopsiei aruncă totul în aer

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies