Cine e concurenta de la Puterea Dragostei care e gravidă? Andreea Mantea a dat-o de gol

O concurentă de la Puterea dragostei e gravidă? Andreea Mantea a spus chiar în emisiune.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Concurentă Puterea dragostei gravidă. Andreea Mnatea a dezvăluit în emisiune că o concurentă ar putea să fie însăcrcinată, fără să spună numele acesteia.

Andreea Mantea a vorbit la Puterea Dragostei despre încheierea sezonului 2 al show-ului matrimonial și despre Finala Puterea Dragostei care se apropie.  

”Dacă tragem linie, în acest an și jumătate, sunt multe cupluri care au plecat și sunt împreună. Există și un copilaș (n.red. băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă), poate mai e unul pe drum...”, a spus Andreea Mantea în emisiune, dând de înțeles că o concurentă ar putea fi gravidă. Despre cine este însă vorba?

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Cine sunt concurenții Puterea Dragostei sezonul 3? Andreea Mantea a făcut anunțul

Concurenta Puterea Dragostei gravidă. Berna a rămas însărcinată cu Philip?

Concurenta Puterea dragostei gravidă e Berna? Fanii Puterea Dragostei au tot vorbit în ultima perioadă despre faptul că Berna ar putea să fie gravidă, acesta fiind motivul pentru care Philip s-a grăbit să o ceară de soție. Fanii susțin că Berna ar fi făcut burtică, lucru care se vede în anumite poze, în plus stările ei de nervozitate din ultima perioadă ar fi explicate de o sarcină. Cu toate acestea, la întrebările insistente chiar ale fanilor săi, Berna nu a confirmat această informație. 

Citeste si: ”Îți dau inelul, te-am pupat, pa-pa” - Scandalul dintre Berna și Philip continuă

Concurenta Puterea Dragostei gravidă. Bianca însărcinată în trei luni? Livian a aruncat bomba

Concurenta Puterea Dragostei gravida e Bianca? Și mai este o concurentă despre care s-au auzit zvonuri că ar fi gravidă. Deși fanii spun că este doar o glumă a lui Livian. Bianca de la Puterea dragostei gravidă? Bomba a fost aruncată de Livian în urmă cu câteva zile într-un  vlog de-al său. Acesta a spus că Bianca suferă de o dereglare și că nu i-a mai venit menstruația de trei luni.

”E gravidă Bianca, da. Da, am vorbit cu Bianca astăzi. Deja trebuie să ne uităm după cărucioare, pampers. Un copil o să aveți sau doi? Dacă e ca mine, doar un copil. Nu face față la mai mult. Nu fac mișto, nu i-a mai venit de 3 luni. Ea nu acceptă sarcina, îi e frică. Și-a pus și asta în buze și îi e frică. Și-a făcut analize. I-a zis și medicul că dacă își pune în buze, corpul se apără. Acum așteaptă analizele, dar îi e frică.

Citeste si: Ramona și Gabriel de la Puterea dragostei, moment intim sub pătură! Concurenții au aruncat bomba: „S-au...”

Ea zice că așteaptă să-i vină, că întârzie. Eu i-am spus să privească lucrurile altfel, că poate este însărcinată. Acum mă certați că spun că Bianca e gravidă. Că glumesc pe seama asta. Dacă aș spune că nu este, mă certați că de ce spun asta, nu vreau un copil cu Bianca, orice aș spune nu este bine. Ea e paranoică acum. Îi e frică să nu pățească ceva bebelușul. Am întrebat-o la ce se gândește acum, că nu a venit de 3 luni, a zis că ea așteaptă să-i vină. I-am spus să se gândească invers, că este. Dacă chiar ar fi gravidă, vă fac maine un clip și vă spun ce aș face, listă cu toate lucrurile pe care le-aș face de bucurie", a declarat Livian de la Puterea dragostei pe vlog.(Citește continuarea pe Bianca Comănici însărcinată. Livian de la Puterea dragostei: "Da, e gravidă Bianca. Este în trei luni"

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Vulpița a uitat complet de Viorel. Cum se distrează Veronica, după despărțirea de soțul ei: „Și-mi place si mie. Tare îmi place”

Dani Mocanu s-a îndrăgostit! A apelat la toți prietenii lui, dar nimeni nu îl ajută! ”M-ai zăpăcit”

Cutremur la Pro Tv! După Mihai Petre, un alt jurat de la Românii au talent rupe tăcerea: de ce a decis să plece

Îndrăgita concurentă de la Puterea Dragostei, accident grav! Stă la pat și se poate deplasa doar în cârje. Primele declarații

Mesaj emoționant al iubitei concurentului mort de la Puterea dragostei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies