Cine e misterioasa brunetă din clipul lui Florin Salam? Fanii o aseamănă cu regretata Fănica!

Cine e bruneta misterioasă din clipul lui Florin Salam? Parcă ar aduce cu Fănica, spun internauții.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Noul clip al lui Florin Salam face ravagii pe Youtube, zilele acestea, însă dă naștere și unor controverse. În clipul piesei ”Distracția mapamondului” apare o tânără care are ceva din Fănica Salam, după cum spun unii internauți. Bruneta, care ocupă un loc de cinste în clipul lui Salam - apare pe bancheta din spate a Rolls-ului personal al cântărețului, a atras rapid atenția iar ”cazul” este dezbătut pe internet.

fara descriere

Citeste si: Vestea extraordinară dată de Betty, fiica lui Florin Salam: "În curând"

Citeste si: Florin Salam, „mort în camera de hotel”! Anunţul care i-a dărâmat pe fanii artistului

Citeste si: Florin Salam, derapaj verbal incredibil la adresa unui membru al trupei! ”Era să te înjur de [email protected]#$!” VIDEO

Pe grupurile de fani ale lui Florin Salam a apărut și această controversă. Unii susțin că bruneta seamănă cu Fănica Salam, alții că seamănă mai degrabă cu Roxana Dobre iar alții spun că aduce cel mai bine cu Betty, fiica manelistului. Majoritatea s-au pus însă de acord că asemănarea cu Fănica este izbitoare, chiar dacă frumusețea tinerei din clip este mult mai ”actuală” decât a regretatei soții a lui Salam.

fara descriere

fara descriere

Controversa nu e tocmai controversă, pentru că Florin Salam are o slăbiciune pentru un anumit tipar de femei, dovadă fiind faptul că Fănica și Roxana seamănă ca două picături de apă în unele imagini. Prin urmare, Betty a ajuns copia actualei partenere de viață a lui Florin Salam, cele două părând a fi surori.

fara descriere

Totuși, cine este misterioasa brunetă și în ce măsură i-a atras aceasta atenția lui Florin Salam? Fata face parte dintr-o cunoscută trupă de dansatori și a făcut figurație în clipul lui Florin Salam, realizat la o locație de lux din apropierea Bucureștiului. Nu știm dacă Salam a interacționat prea mult cu bruneta, cert este că aceasta i-a atras atenția regizorului care a realizat mai multe prim-planuri cu aceasta de-a lungul clipului.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate