Cine e Turabi in viata reala? Jucatorul turc a provocat scandalul in meciul de la Exatlon, cu echipa Romaniei VIDEO

Turabi, jucatorul turc care a provocat scandalul in meciul Exatlon dintre Romania si Turcia, este luptator profesionist.

Autor: C.L.

Turabi Camkiran, unul dintre sportivii turci care s-a intrecut la Exatlon cu echipa Romaniei, este o fire razboinica. La 31 de ani, “Turbo Turabi”, asa cum ii spun fanii este acum luptator profesionist, desi cariera si-a inceput ca dansator. De altfel, Turabi a si devenit cunoscut dupa ce a participat la un show de talente din Turcia.

Turabi este acum luptator de MMA si a participat la numeroase competitii.

Iata si un meci de-al lui Turabi Camkiran, in care acesta a iesit invingator

 

Cine este Turabi, jucatorul care a provocat scandalul de la Exatlon? Data trecuta in meciul cu Romania, s-a accidentat la deget

In primul meci de la Exatlon dintre echipa Romaniei si a Turciei, Turabi s-a prezentat mascat, iar apoi in timpul jocului s-a accidentat la un deget. Acum, el a produs un scandal in urma caruia producatorii au decis sa-l scoata din joc.

 

Ingenuncheat, coplesit de faptul ca a pierdut in fata lui Stefan, Turabi nu si-a putut stapini furia cand Ionut, in bucuria victoriei, a trimis o minge catre popicele ramase pe terenul turcului.Turabi, nervos a aruncat cu nisip spre Ionut, care era cu spatele.

Gestul sau a fost insa observat de Giani Kirita care era in apropiere si care, la randul sau, a aruncat cu nisip.

Turabi din echipa Turciei a fost considerat vinovat de scandal si sanctionat pentru iesirea sa, considerata nesportiva, si scos din joc.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies