Cine era noul proprietar al vilei Columbeanu de la Izvorani? Milionarul a organizat, acum doi ani, o ședință foto pentru iubita lui, deși vila nu mai era a lui din 2012

Irinel Columbeanu nu mai apare ca proprietar al vilei din Izvorani încă din 2012, dar în urmă cu doi ani, iubita acestuia a făcut o ședință foto în celebra vilă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Irinel columbeanu, oana cojocaru
Oana și Irinel, acum câțiva ani, în vila de la Izvorani

UPDATE: Irinel Columbeanu a vorbit, luni seara, la o emisiune de televiziune, despre casa de la Izvorani însă nu a fost foarte clar în legătură cu identitatea noului proprietar al imobilului. „Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a afirmat Irinel Columbeanu la o emisiune de televiziune.


In articol:

Incendiul de weekendul trecut de la Izvorani a distrus în mare parte palatul lui Irinel Columbeanu, care acum a ajuns într-o stare jalnică. Flăcările au mistuit ceea ce e fost odinioară una dintre cele mai frumoase case de pe malul lacului Snagov și l-a lăsat pe proprietar cu o pagubă însemnată. Vila tocmai fusese scoasă la vânzare pentru suma de 3,9 milioane euro de către un misterios ”nou proprietar”, conform mogulului imobiliar Eduard Uzunov. Acesta a mai spus că vila nu mai este în proprietatea lui Irinel Columbeanu încă de acum 8 ani.

Eduard Uzunov: ”De opt ani nu mai este proprietatea lui Irinel”

„Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept “palatul de la Izvorani”, mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu. Imobilul arată foarte bine, este spaţios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro. A cui este acum, din păcate, nu vă pot comunica. Vă mulţumesc!”, a declarat Uzunov, cu doar câteva săptămâni înainte să se aleagă praful de vila lui Irinel.

casa irinel izvorani
Casa lui irinel era cea mai frumoasă de pe lacul Snagov
vila irinel izvorani
Vila din Izvorani a lui Irinel s-a făcut scrum

Într-adevăr, în urmă cu 4 ani, Irinel Columbeanu și-a depus declarația de avere, el candidând la Primăria Capitalei, iar vila din Izvorani nu mai figura în ea. Întrebat de jurnaliști dacă mai deține imobilulm acesta a refuzat să comenteze.  

Citeste si: Cea mai mare rușine pentru Alex Bodi. A recunoscut că se îmbracă de la prieteni - evz.ro

Citeste si: Bill Gates a anunţat data când se va termina pandemia de COVID-19. “Oamenii ar trebui să înțeleagă…” - bzi.ro

Acum 2 ani, Irinel a primit o echipă de la WOWbiz la Izvorani

În vara anului 2018, paradoxal, Irinel Columbeanu s-a întors la palatul din izvorani și nu oricum, ci cu Bentley-ul și cu frumoasa lui iubită, Oana, care a realizat o ședință foto acolo. Afaceristul a fost vizitat și de o echipă de la WOWbiz la ”reședința de la Izvorani”, iar acesta nu a dat nici un semn că ar fi musafir acolo. Din filmări, imobilul nu părea nicidecum nelocuit, toate lucrurile erau la locul lor iar curtea părea îngrijită.

Oana cojocaru
Oana, iubita lui Irinel, în 2018, la Izvorani
oana cojocaru
Oana Cojocaru, iubita lui Irinel, la o ședință foto, la Izvorani

Și totuși, când a plecat Irinel de la Izvorani: în 2012, în 2018 sau mai târziu? Și cine este noul proprietar, care a și fost păgubit după incendiul de acum câteva zile? Momentan, la adresa din Izvorani încă mai figurează sediul societății deținute de Irinel Columbeanu, prin care acesta își propusese să reinventeze industria materialelor de construcții. Firma se află, însă, în insolvență iar din imaginile realizate în acest an, casa din Izvorani rămăsese în paragină, cu buruieni crescute în jurul porții și prin curte.

Citeste si: Cum arată fosta vilă a lui Irinel Columbeanu după ce a luat foc: ”Nu am nimic de comentat”

Citeste si: Cât de mare este datoria lui Irinel Columbeanu! Am aflat suma exactă și ne-a luat durerea de cap! EXCLUSIV

După ce a fost preluată de bancă, vila de la Izvorani a ajuns în paragină

irinel casa izvorani
Așa arăta pe vreme casa lui Irinel de la Izvorani

Pe de altă parte, la mijlocul acestui an, în presă au circulat informații că vila din Izvorani a ajuns în posesia unei bănci, după ce milionarul de la Izvorani a fost executat silit, care a scos-o la vânzare pentru o sumă cu mult sub valoarea ei: 750.000 euro. În acest moment, Irinel Columbeanu locuiește în cartierul Colentina din București și conduce o mașină second-hand în valoare de aproximativ 5.000 euro.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Zăvoranu o aseamănă pe Anda Adam cu Nicolae Guță

Toată România trebuie să știe! Ludovic Orban a făcut marele anunț! Surpriza momentului pentru milioane de români

FOTO/ De nerecunoscut! Cum arăta Andreea Esca în anul 1995, când a debutat la Pro Tv. Și Florin Călinescu s-a schimbat mult. Imagini de colecție

Vila lui Irinel Columbeanu din Izvorani, mistuită de flăcări! Pagubele sunt majore

Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, mistuită de flăcări! Zece autospeciale, la palatul de la Izvorani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies