Cine este Ana Maria Mircea, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta: ”Dincolo de scenă sunt o persoană foarte amuzantă”

Cine este Ana Maria Mircea, finalista de la Românii au Talent 2022. La doar 12 ani, concurenta are o voce incredibilă.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Ana Maria Mircea, finalista de la Românii au Talent 2022.

Jurații au rămas uimiți în audiții de vocea tinerei concurente la Românii au Talent, sezonul 12.

Cine este Ana Maria Mircea, finalista de la Românii au Talent 2022.

Ana Maria Mircea are 12 ani și vine din Brăila. Finalista de la Românii au Talent, sezonul 12, este extrem de talentată și de aceea a venit în emisiune, pentru ca toată lumea să o descopere.

Ana Maria Mircea a povestit în preselecții la Românii au Talent 2022 că mama sa a fost cea care i-a descoperit vocea de ciocârlie.

”Talentul meu a fost descoperit de mama. Cântam prin curte și a decis să mă ducă la Palatul Copiilor din Brăila. Cred că sunt cunoscută în Brăila. O dată m-a sunat verișoara unei colege și a zis că este fanul meu și eram șocată cumva.

Așa am tras concluzia că colegii mei se mândresc cu mine. Am venit la Românii au Talent să îi încânt pe telespectatori cu talentul meu”, a spus Ana Maria.

Citeste si: Finaliști Românii au Talent 2022. Primii cinci FINALIȘTI au fost desemnați la Românii au Talent, sezonul 12 FOTO

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ana Maria Mircea, trimisă de public în finala de la Românii au Talent, sezonul 12

Ana Maria Mircea a primit doar voturi pozitive în audiții la Românii au Talent 2022, iar mai apoi a fost aleasă de jurați ca semifinalistă la Românii au Talent, sezonul 12. 

După etapa semifinalelor, Ana Maria Mircea a ajuns finalistă la Românii au Talent 2022, în urma voturilor publicului.

”Îmi era dor de pielea mea de găină, care vreau să spun că a revenit atunci când tu ai cântat. Tare frumos cânți, draga mea! Te sfătuiesc să continui cu muzica, îți șade bine să cânți muzică populară”, a spus Andra.

”M-ai năucit! Am simțit cum s-a schimbat anotimpul brusc. Când a intrat vocea s-a schimbat cursul valutar, s-a dat ora înainte. Bravo, Ana Maria!”, a spus Andi Moisescu.

”Este genul de moment care pe mine mă face să dau televizorul mai tare și să mă bucur că sunt acasă în fața unui pahar cu vin. Bravo! Sclipirea din ochii tăi atunci când cânți vine la pachet cu vocea asta care este de cinci stele”, a adăugat Mihai Bobonete.

Citeste si: Când este FINALA Românii au Talent 2022? Află care sunt concurenţii care s-au calificat în marea finală

Ana Maria Mircea la Românii au Talent, sezonul 12

Ana Maria Mircea la Românii au Talent, sezonul 12

[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt concurenţii din finala Românii au Talent 2022

În prima semifinală de la Românii au Talent 2022 au participat 12 concurenți, însă doar 5 dintre ei s-au calificat în finala Românii au Talent, sezonul 12: Alex Dowis, Gabriela Dincă, Martina Meola, Raisa Radu și Zametheea.

În cea de-a doua semifinală, care a avut loc vineri, 20 mai, s-au ales ultimii finaliști, în urma voturilor exprimate de public: Darius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion și Ana Maria Mircea.

Citeste si: Cine este Aurel Niamțu, finalistul de la Românii au Talent 2022. Cântărețul se numără printre cei 11 finaliști de la Românii au Talent, sezonul 12

De asemenea, Andi Moisescu, Dragoș Bucur, Andra şi Mihai Bobonete au avut în mânecă şi un wild-card, pe care l-au acordat celor de la X-Treme Brothers.

Astfel, în finala Românii au Talent 2022 se vor lupta cei 10 concurenți aleși de public prin voturi, dar și un concurentul ales de jurații care au folosit wild-card-ul.

Totodată, pentru premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro, au fost aleși: DJ Hugo Arthur, Alex Dowis, Eva Nicolescu și Darius Mabda.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Bianca Ciocârlan, finalista de la Românii au Talent 2022. Concurenta a impresionat publicul cu un talent special

Cine este Aurel Niamțu, finalistul de la Românii au Talent 2022. Cântărețul este un artist desăvârșit

Darius Mabda este câștigător la Românii au Talent 2022! Dansatorul a luat și Premiul de Originalitate

6 zodii vor avea o zi imprevizibila. Berbecii au parte de schimbări în bine la locul de muncă

Un adevărat RĂZBOI ÎN ROMÂNIA! Vestea cruntă a venit chiar acum. Nimeni nu ar fi crezut așa ceva

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

O teorie genetică le ridică bărbaților mari semne de întrebare. Cu cine ar putea semăna copiii lor

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies