Cine este Andrei Boncea, soţul Loredanei Groza. Cei doi sunt căsătoriţi de 23 de ani

Cine este Andrei Boncea, soţul Loredanei Groza. Cei doi au împreună o fiică.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Andrei Boncea, soţul Loredanei Groza. Cei doi sunt căsătoriţi de 23 de ani şi au împreună o fiică, Elena Boncea.

Cine este Andrei Boncea, soţul Loredanei Groza

Loredana Groza şi soţul său, Andrei Boncea, sunt căsătoriţi de 23 de ani şi au împreună o fiică, Elena Boncea, care s-a născut în anul în care cei doi au decis să se căsătorească.

Citeste si: Loredana Groza, noi declarații despre melodia cântată alături de maneliști: „Nu este manea, este un nou gen, un nou trend”

Andrei Boncea
Andrei Boncea[Sursa foto: Facebook]

Soţul Loredanei Groza, Andrei Boncea, este un producător de film şi are la activ numeroase producţii cinematografice de succes precum: „Supravieţuitorul', „Fire and Ice: Cronica Dragonilor' şi „Garcea şi oltenii'.

Ba mai mult, Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producţii internaţionale realizate în România, printre care:  „Amen", în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever", al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani" în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël", în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006, conform libertatea.ro.

Citeste si: “Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

Citeste si: Loredana Groza, distracție maximă, pe mese, până în zorii zilei

Loredana Groza şi Andrei Boncea
Loredana Groza şi Andrei Boncea

Loredana Groza şi Andrei Boncea, împreună de 23 de ani

Loredana Groza şi soţul său, Andrei Boncea, au descoperit secretul unei relaţii longevive. Artista a mărturisit într-un interviu că ea şi soţul său se susţin reciproc şi nu există loc de gelozii între ei.

”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, a povestit Loredana Groza pentru revista Viva.

Citeste si: El a convins-o pe Loredana să cânte manele. Colaborarea care a ajuns în trendingul global

Florin Călinescu, naşul Loredanei şi al lui Andrei Boncea
Florin Călinescu, naşul Loredanei şi al lui Andrei Boncea

Florin Călinescu, naşul Loredanei şi al lui Andrei Boncea

Florin Călinescu i-a fost naş la cununie Loredanei Groza la nunta cu Andrei Boncea. Ba mai mult, celebrul actor le-a botezat şi copilul. 

„Dintre toate amintirile, pe locul întâi rămâne în sufletul meu faptul că ne-am legat spiritual. Loredana s-a măritat cu Andrei Boncea, i-am dus la biserică, le-am botezat copilul… Este o relaţie specială. De la frânturi de conversaţii până la mâncat, de la armonie şi veselie pînă la momentele de cumpănă, prin care poate trece oricine.

Toate se adună precum o poveste fără sfârşit. Ca naş, întotdeauna vrei să îi ajuţi cu un sfat bun. Suntem într-o relaţie de prietenie şi ne bucurăm de momentele frumoase ale vieţii, şi în cele mai încordate ne sfătuim”, a spus Florin Călinescu despre Loredana Groza, într-un interviu pentru jurnalul.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Loredana Groza, noi declarații despre melodia cântată alături de maneliști: „Nu este manea, este un nou gen, un nou trend”

Loredana Groza, criticată dur după ce a cântat alături de Jador, Florin Salam și alți maneliști. Vedeta le închide gura răutăcioșilor

El a convins-o pe Loredana să cânte manele. Colaborarea care a ajuns în trendingul global

Taurii, Balanțele și Capricornii vor da uitării durerile. Alte 3 zodii să ia aminte la sfaturile astrelor

Se schimbă BULETINELE de identitate! Este informația momentului în ROMÂNIA

“Ne-am despărțit, am decis să punem punct!” Cristian Jitaru și Mona Stoian au decis să divorțeze, la trei luni de la nuntă! Cei doi vor depune actele de divorț la notar

Incredibil. Elena Ceaușescu, premiată la Hollywood: A jucat magistral

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies