Vedete

Cine este barbatul de care s-a indragostit Diana Belbita in competitia Exatlon? Sa fie un Razboinic cel care i-a furat inima "Printesei"? Imaginile care o dau de gol

Faimosii au dat-o de gol pe Diana Belbita ca s-ar fi apucat de dieta pentru ca s-a indragostit. Cine este insa barbatul care pare ca i-a furat inima “Printesei Razboinice”, tocmai in Republica Dominicana?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Cine este barbatul de care s-a indragostit Diana Belbita in competitia Exatlon? Sa fie un Razboinic cel care i-a furat inima "Printesei"? Imaginile care o dau de golicon photo

Faimosii au dat-o de gol pe Diana Belbita dupa ce Cosmin Cernat a intrebat-o daca mai tine dieta. Diana a marturisit ca nu poate sa renunte la dulciurile care i se ofera ca premii, insa tine o “dieta de orez, partial”, referindu-se probabil la faptul ca a injumatatit portiile din meniul zilnic.

Asta pentru ca Diana Belbita este concurenta care de cand a intrat in competitia Exatlon s-a ingrasat. Colegii ei de echipa au dezvaluit ca motivul pentru care Diana Belbita s-a hotarat sa tina dieta este de fapt altul. “E indragostita! Simplu. Hai sa trecem mai departe”, a dezvaluit Vladimir Draghia, dar Faimosii nu au vrut sa dezvolte subiectul, iar Diana Belbita s-a multumit doar sa zambeasca.

Pe paginile de fani ai emisiunii au inceput insa imediat comentariile, multi fiind cei care cred ca persoana de care s-ar fi indragostit Diana Belbita este Alex, concurentul din echipa adversa. Iar imaginile care ar fi dat-o de gol pe luptatoarea in cusca, supranumita “Printesa Razboinica”, ar fi fost cele de la petrecerea de Paste.

Acolo, Diana Bebita a stat mult langa Alex si au fost momente in care aceasta a fost surprinsa uitandu-se gales la Razboinic.
De altfel, si in timpul mini-game-urilor sau la jocurile de Quiz, Diana Belbita zambeste mai mult si face glume in momentul in care in fata ei se afla Alex.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune