Cine este Blvckmatias de la Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Concurentul din echipa lui Sorin Bontea este susținut de Zanni și Alex Velea

Blvckmatias este un concurent important din echipa lui Sorin Bontea, la Chefi la cuțite 2021!

Cine este Blvckmatias de la Chefi la cuțite 2021
Blvckmatias, cântăreț
Autor: Loredana Dobre

In articol:

Matias Alexandro, pe numele de scenă Blvckmatias, face parte din echipa lui Sorin Bontea, în sezonul 9 Chefi la cuțite. Artistul a demonstrat că nu este priceput doar la muzică și că poate face treabă bună în bucătărie.

Cine este Blvckmatias de la Chefi la cuțite 2021

Concurentul din echipa lui Sorin Bontea este susținut în competiția culinară de la Antena 1 de Zanni, fost concurent în sezonul 8 Chefi la Cuțite, și de Alex Velea. Cei doi l-au însoțit în audiții și i-au purtat noroc lui Blvckmatias, care a trecut în etapa următoare.

Citeste si: Cine este Francisco Jose Garcia Lopez de la Chefi la cuțite 2021. Spaniolul este în echipa lui Sorin Bontea

Tânărul a fost crescut de mama sa și spune că i-a lipsit figura paternă în copilărie. Totuși, Matias Alexandro este recunoscător pentru modul în care a fost educat de părintele său. „Mama mea este româncă și tata este angolez. Între timp, ai mei au divorțat și astfel am rămas cu mama și cu sora mea. Nu am prea ținut contactul cu el, știu cum să dau de el, sunt sigur că dacă aș avea nevoie de ceva m-ar ajuta.

Nu a fost o figură parentală foarte prezentă în viața mea, dar îl respect pur și simplu pentru că este tatăl meu. Mama s-a focusat pe noi și au fost puține momentele în care m-am întrebat cum era să fi fost și el cu noi. Sunt foarte fericit că s-a descurcat să ne ofere o educație”, a dezvăluit concurentul.

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Cine este Blvckmatias de la Chefi la cuțite 2021
Blvckmatias de la Chefi la cuțite 2021

Citeste si: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la cuțite 2021. Concurentul din echipa lui Sorin Bontea este determinat să câștige sezonul 9. „Nu am prieteni în bucătărie!”

În vârstă de 31 de ani, cântărețul este pregătit să înfrunte provocările și să arate că se descurcă în bucătărie. În audiții, pentru a-i impresiona pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Matias Alexandro a ales să gătească coaste marinate.

El a primit atunci două cuțite care l-au trimis în bootcamp. Sorin Bontea a decis să-i ofere tunica verde și un loc în echipa sa.

Blvckmatias de la Chefi la cuțite, susținut de Alex Velea

Concurentul a povestit care a fost primul său loc de muncă și cum a ajuns să colaboreze cu Alex Velea. „Primul meu job a fost de ajutor de barman, la 17 ani. Mama mea nu și-a dorit niciodată să mă vadă muncind la un bar, prefera să îmi dea ea bani decât să mă duc eu la muncă. Ulterior, când a văzut cum a evoluat treaba asta de la barman, nu a mai zis nimic.

Cine e Paul Vasile de la Chefi la cuțite 2021, cuțitul de aur din echipa lui chef Sorin Bontea. „Trebuie să-mi urmez acest vis!”

Mă văd în entertainement toată viața mea. Am cochetat cu muzica de mic. Mama nu mă lăsa să plec singur și trebuia să plec cu sora mea. Ca să nu mă care după ea constant, sora mea mă lăsa la studio și s-a întâmplat să fie studioul lui Alex Velea”, a povestit concurentul. În audițiile Chefi la cuțite 2021, Blvckmatias a venit împreună cu Zanni și Alex Velea, care sunt cei mai aprigi susținători ai acestuia.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Puterea dragostei 6 mai! Marinescu face declarații neașteptate despre Andreea: "Te-am dus în spate..."

Tristan Tate neagă acuzațiile Alexandrei Stan. Omul de afaceri susține că nu el a trimis imaginile intime presei: "Ea nu este timidă"

Daniela Iliescu s-a filmat într-o ipostază emoționantă! Cum l-a surprins pe Culiță Sterp

De maine vin bani multi pentru 6 zodii

Veste pentru cei vaccinați cu AMBELE DOZE! Anunțul venit chiar acum de la compania..

BOALA secretă pe care o avea Christian Eriksen. Cum a ajuns fotbalistul danez să se prăbușească inert pe teren

Tragedia lui Christian Eriksen poate duce la o schimbare crucială a regulilor UEFA

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies