Cine este Cătălin Neamțu. Biografie Vârstă, carieră, familie. Actorul a fost la un pas de moarte anul trecut

Cine este Cătălin Neamțu. Biografie Vârstă, carieră, familie. Actorul a fost la un pas de moarte anul trecut

Vedete

Cine este Cătălin Neamțu. Biografie: Vârstă, carieră, familie. Actorul a fost la un pas de tragedie la Românii au Talent

Află cine este Cătălin Neamțu și cu ce se ocupă. Celebrul actor a trecut prin momente tensionate anul trecut, într-o emisiune.

Biografie Cătălin Neamțu. Află totul despre unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Vezi cum a devenit celebru prietenul lui Mihai Bobonete.

Biografie Cătălin Neamțu

Cătălin Neamțu s-a născut pe 9 iulie 1981, în București și în prezent este un actor desăvârșit și iubit de foarte multă lume.

Acesta a terminat Colegiul Național Gheorghe Lazăr din București, în anul 2000, apoi a absolvit Universitatea Națională de artă teatrală și cinematografică „ I.

L. Caragiale”, cu specializarea actorie.

Cariera lui Cătălin Neamțu

Pe parcursul carierei sale, Cătălin a făcut parte din mai multe proiecte, atât piese de teatru, cât și filme. De asemenea, actorul are un palmares important de premii pentru cel mai bun spectacol, cum ar fi:

  • 1999 Premiul special al juriului pentru cel mai bun spectacol – Viata e un joc – Festivalul George Constantin,
  • 1999 Premiul pentru rol secundar în spectacolul Viata e un joc – Festivalul George Constantin,
  • 2001 Premiul presei pentru cel mai bun spectacol – Beckman – Festivalul Altfest

În perioada 1996-2000 a fost membru al trupei de teatru a COLEGIULUI NAȚIONAL „GH. LAZĂr”, apoi a făcut parte din echipa Teatrului Podul, până în 2002.

Citește și: Cine este Jerome Murat de la Românii au Talent 2023. Artistul a prezentat un număr magistral în emisiune

Cine este Cătălin Neamțu. Biografie Vârstă, carieră, familie. Actorul a fost la un pas de moarte anul trecut

Cine este Cătălin Neamțu. Biografie Vârstă, carieră, familie. Actorul a fost la un pas de moarte anul trecut

[Sursa foto: Instagram]

Filmografie:

  • 5 minute (2019)- Florin Trailer
  • My Fair Lady (2019)
  • Romanian Tradition (2019)
  • Vlad (2019)- Emil Trailer
  • Triplusec (2018)
  • MultiFUNctionalii (2017)
  • IMPROvSHOW (2014)
  • Mamaia (2013)- Anton Trailer
  • Las fierbinți (2012)- Popic a lu' Mizilic
  • S-a furat mireasa (2012)- Sifon Trailer
  • Și caii sunt verzi pe pereți (2012)- controlor CFR Trailer
  • Hârtia va fi albastră (2006)- transmisionist Trailer
  • Challenge Day (2005)- antrenor de box
  • Second Hand (2005)
  • Italiencele (2004)- Bingo
  • Visul lui Liviu (2004)- Grasu
  • Colorat in negru (2002)

Citește și: Cine este Dragoș Bucur? Biografie: vârstă, familie, carieră. Vezi în ce filme a jucat prezentatorul de la „Visuri la cheie”

Cine este Cătălin Neamțu. Biografie Vârstă, carieră, familie. Actorul a fost la un pas de moarte anul trecut

Cine este Cătălin Neamțu. Biografie Vârstă, carieră, familie. Actorul a fost la un pas de moarte anul trecut

[Sursa foto: Facebook]

Pe lângă pasiunea sa pentru teatru și film, Cătălin susține și spectacole de Stand Up Comedy, atât în România cât și în afara țării.

„Tinerii trebuie să creadă în ce şi-au pus în cap. Eu pot să fie un exemplu, am fost un copil sărac, cu bursă socială.

Dacă îţi doreşti să fii actor, fără compromisuri grosolane, poţi să fii unul. Mă refeream la compromisuri artistice.

Dacă vrei cu adevărat meseria asta, faci orice e nevoie. Planurile sunt uşor separate. Viaţa de pe platou e una, cea din afara lui e alta. E foarte important cum pleci de la început, cu ce setezi”, a povestit Cătălin în urmă cu ceva timp.

Cătălin Neamțu a făcut parte din staff-ul de la Românii au Talent în 2022.

Acesta a fost la un pas de moarte, din cauza unui număr de magie la care a participat. El se afla într-unul din patru sicrie aduse în scenă de către un concurent.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Din cauza unei confuzii, magicianul era pe cale să arunce cu un topor chiar în sicriul în care era Cătălin. Din fericire, membrii din producție au oprit numărul la timp.

Citește și: Gestul pe care l-a făcut Pepe pentru Radu Pălăniță! Cei doi nici măcar nu se știau: ,,Pur și simplu am primit invitația”

Cine este Cătălin Neamțu. Biografie Vârstă, carieră, familie. Actorul a fost la un pas de moarte anul trecut

Cine este Cătălin Neamțu. Biografie Vârstă, carieră, familie. Actorul a fost la un pas de moarte anul trecut

[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Neamțu. Familie

Cătălin Neamțu are 3 copii minunați, două fete și un băiat.

Fiica cea mare, Smaranda Ioana, are 15 ani, fiul său, Petru are 11 ani, iar mezina familiei este Zoe și împlinește 5 ani în martie, anul acesta.

Actorul este foarte rezervat atunci când vine vorba de viața privată, familia lui fiind mereu departe de lumina reflectoarelor.

Surse: cinemagia.ro, libertatea.ro