Cine este cel de-al cincilea finalist de la „Puterea dragostei”

Andreea Mantea a anunțat astăzi cine este cel de-al cincilea finalist al emisiunii Puterea dragostei. Ce au ales concurenții.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Andreea Mantea a anunțat astăzi cine este cel de-al cincilea finalist al emisiunii Puterea dragostei. Ce au ales concurenții.


Andreea Mantea a anunțat în ediția din seara aceasta cine este cel de-al cincilea finalist și cine poate câștiga mare premiu în marea finală care va avea loc sâmbătă.

 

„Jador, Alex, Simina și Bianca sunt cei patru finaliști.

Citeste si: Doamne, ce momente incredibile a surprins soţia lui Pepe la nunta lui Pastramă! A filmat tot şi a pus pe insta story! VIDEO!

Citeste si: Elena Udrea, prima declarație: "Da, m-am întors în România! Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica"

Citeste si: Armaghedonul va pustii Europa. Profeția clarvăzătoarei care a anticipat războiele mondiale - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Andreea Mantea, propunere incredibilă pentru Simina și Jador: „Mai sunt sentimente...”

Voi, acești patru ați fost aleși de către telespectatori. Voi nu ați putut fi eliminați. Mai avem nevoie de 4 finaliști. Doi băieți și două fete. Ei vor fi marii finaliști. Doar cei 8 au șansa să câștige marele premiu, de fapt marile premii, căci sunt două. Unul pentru fată și unul pentru băiat. Și ceilalți au un cuvânt extrem de important de spus. Avem nevoie de încă 4 finaliști.

Cine merită cel mai mult?”, a început Andreea.

„Roxana și Bogdan”, au spus mai mulți concurenți.

„Astăzi veți vota o fată. Mâine un băiat. Apoi o fată și apoi un băiat. Avem nevoie să aveți intimitate. Cine credeți voi că merită? Vreau să fiți sinceri și să nu faceți răutăți, vreau să fiți obiectivi și vreau să fiți corecți”, le-a mai transmis Andreea concurenților.

Cum a reacționat Roxana când a aflat că este finalistă.

Roxana a fost concurenta care a primit cele mai multe voturi de la colegii săi de competiție. Aceasta a vrut să vadă pe cine a votat Bogdan.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile cu un noroc incredibil în 2021

Reguli de Sărbători! Câte persoane se pot întâlni? Ce se va interzice în totalitate

Singura artistă care a reușit să învingă maneliștii pe trending Youtube! Cu ce piesă a dat lovitura: nu cântă manele niciodată

Hamude a părăsit „Puterea dragostei”: „Am hemoragie internă, medicii au spus...”

Jador și Simona, la un pas de sărut! Cum a reacționat Simina

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies