Cine este Ciprian Napy, presupusul ucigaș al interlopului Emi Pian. Este internat în spital cu spatele despicat FOTO

Ciprian Napy este principalul suspect în cazul execuției interlopului Emi Pian. El este internat în spital după ce a fost tăiat cu o sabie pe spate.

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Cine este Ciprian Napy, ucigașul interlopului Emi Pian. Este internat în spital cu spatele despicat FOTO
Cine este Ciprian Napy, ucigașul interlopului Emi Pian. Este internat în spital cu spatele despicat FOTO

Ciprian Napy s-a ales cu răni grave în urma incidentul care s-a petrecut în cartierul Giulești. Potrivit Cancan.ro, principalul suspect în cazul crimei în care a fost omorât Emi Pian, nu a putut fi încă audiat, fiind internat în spital după ce ar fi fost tăiat pe spate cu o sabie.

„Cipy se află in stare gravă la spitalul Elias din Capitală. El a fost rănit de fratele lui Emi Pian. Nu a fost audiat de polițiști. Doar ceilalti prezenți, adică mai mult de zece persoane. Plus vecini, care au auzit țipete și au ieșit la geam”, au dezvăluit surse sigure pentru Cancan.ro. 

Cine este Ciprian Napy, ucigașul interlopului Emi Pian. Este internat în spital cu spatele despicat FOTO
Cine este Ciprian Napy, ucigașul interlopului Emi Pian. Este internat în spital cu spatele despicat FOTO

Sursă FOTO: Cancan.ro

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Potrivit surselor din anchetă, citate de Impact.ro, conflictul ar fi pornit de la faptul că Emi Pian i-ar fi împrumutat unui bărbat suma de 50.000 lei în timpul unei partide de barbut. Jucătorul de barbut ar fi împrumutat deja bani de la Napy, care i-ar fi reproșat lui Pian că încalcă regulile nescrise ale afacerii.

Citeste si: Emi Pian, rudă de sânge cu asasinul său?! Legăturile neștiute între clanurile Duduianu și Rinu

Citeste si: Principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian sfida legea sub ochii autorităților

Citeste si: Poliția Capitalei, prima reacție după acuzațiile că asasinarea interlopului Emi Pian putea fi evitată: „Am introdus dispozitive de siguranță publică!”

Martorii au declarat că tragedia s-a întâmplat în mai puțin de un minut. „S-au înjurat 30 de secunde, apoi s-au luat la îmbrânceli, care au mai durat alte 30 de secunde. Mai apoi, Ciprian Napy a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe Pian în gât, apoi în zona plămânilor, după care a vrut să se asigure că îl termină și i-a tăiat arteră femurala. Totul a durat maximum un minut, nimeni nu înțelegea cu exactitate ce se întâmplă”, ar fi declarat un martor al evenimentului pentru cancan.ro.

„Fratele lui Emi Pian l-a văzut pe acesta pe jos, într-o baltă de sânge, încă era conștient, se lupta cu Napy, care încerca să îl înjunghie în inimă. Elvis Duduianu a sărit pe Ciprian și l-a lovit îngrozitor. L-ar fi omorât, dar și-a dat seama că trebuie să își ducă fratele la spital. L-a luat în brațe pe Emi, i-a pus garou la picior pentru că ieșeau șiroaie de sânge din artera femurală și a fugit cu el la mașină, apoi la spital. Tot timpul a vorbit cu Emi, a încercat să îl țină conștient și în viață”, au dezvăluit aceleași surse.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Filmul asasinării lui Emi Pian. Înainte să moară, interlopul a cerut răzbunare. „Ia și omoară-l!”

Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus anunță un război

De ce a refuzat Raju de la Puterea Dragostei să cânte cu Jador? Dezvăluiri exclusive

Principalul suspect în cazul morții lui Emi Pian sfida legea sub ochii autorităților

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies