Cine este fiica lui Mihai Tudose, Diana Tănase. La 19 ani a devenit patroana unei firme specializată cu distribuția energiei electrice

Diana Tănase este fiica lui Mihai Tudose, iar la vârsta de doar 19 ani a înființat o firmă care se ocupă cu distribuirea energiei electrice.

Cine este fiica lui Mihai Tudose, Diana Tănase
Mihai Tudose, fostul premier al României[Sursa foto: MediaFax Foto]
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Diana Tănase, fiica lui Mihai Tudose, este o femeie realizată cu propria afacere. La vârsta de doar 19 ani a devenit patroana unei firme specializată cu distribuția energiei electrice.

Cine este Diana Tănase, fiica lui Mihai Tudose

Diana Tănase, fiica lui Mihai Tudose, este absolventa Facultății de Drept, iar la doar 19 ani a devenit patroana unei firme care se ocupă cu distribuirea energiei electrice.

Citeste si: Cine este Mihai Tudose, fostul premier al României: „Sunt un om de cuvânt!”

Diana Tănase, în vârstă de 29 de ani, deține jumătatea din acțiunile firmei Ennergeen Distribution SRL. Aceasta este asociată, din 2011, cu Victor Popescu, un vechi prieten de familiei, dar și angajatul mamei sale, Corina Tudose.  

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Conform jurnalul.ro, firma la care fiica deputatului este acționară în proporție de 50%, a primit, în anul 2012, de la Electrica Muntenia un aviz pentru un record de 20 kv în orașul Ianca. Tot în acest an, firma a primit aprobarea administraţiei locale din Ianca pentru concesionarea unui teren, cu scopul de a construi un parc fotovoltaic, cu o capacitate de producţie de 5 MW.

Parcul fotovoltaic, din satul Berleşti, județul Brăila, urma să asigure cel puţin 10 locuri de muncă permanente şi peste 100 de joburi temporare pentru localnici, cu o investiție de 10 – 12 milioane de euro. Pe lângă sediul social din Capitală, Energreen Distribution SRL mai are un sediu în Popeşti Leordeni din județul Ilfov, unde se desfășăară activităţi de birou.

Cine este fiica lui Mihai Tudose, Diana Tănase

Mihai Tudose s-a născut pe 6 martie 1967, la Brăila, și a copilărit într-o familie normală.

Mediul în care a crescut a fost unul dur, lucru care l-a făcut să se afirme în lumea politică. Acesta a debutat în politică în 1992, a fost premier pentru o scurtă perioadă și timp de cinci mandate, deputat în Parlamentul României.

Citeste si: Mihai Tudose, declarații neașteptate despre Liviu Dragnea “Va simțiți răzbunat? Cine v-a trădat în războiul cu Dragnea?”. Răspunsuri tranșante în emisiunea lui Denise Rifai

Mihai Tudose este asociat la firma SC 1001 Net România, cu sediu în Brașov, iar împreună cu soţia sa, Corina Tudose, dețin un apartament de 97 de metri pătraţi în Brăila, cumpărat în 1996, dar şi două autoturisme Mercedes, din 2011, respectiv 2015.

SURSE: jurnalul.ro

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies