Cine este Filip Cioc, finalistul de la Românii au Talent 2021. Concurentul: „În sufletul meu este o explozie cu particule roz de fericire!”

Cine este Filip Cioc, semifinalistul de la Românii au Talent 2021. Copilul a primit Golden Buzz în prima ediţie din sezonul 11.

Filip Cioc, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Filip Cioc, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Filip Cioc, semifinalistul de la Românii au Talent 2021.

Florin Călinescu a apăsat pe butonul auriu, după ce concurentul a terminat de cântat.

În a doua semifinală live de la Românii au Talent 2021 vor performa următorii concurenţi: Dean Bowman, Dorinel şi Costel Cutiuţă, Maria Rădeanu, Magitot, Simion R Ştefan, Cosmin Adrian şi Louise, Elena Gatcin, Raisa Chiribuţă. Art of Robots, Ruslana Krutas, Remi Martin şi Filip Cioc. 

Cine este Filip Cioc, semifinalistul de la Românii au Talent 2021

Filip Cioc este din Galaţi. Copilul are deficienţe de vedere, dar învaţă la o şcoală normală. Băiatul s-a născut prematur, dar părinţii au încercat să îi asigure o viaţă normală, ba chiar l-au dus la operaţie în SUA. Acum, vederea lui Filip nu este foarte dezvoltată, motiv pentru care necesită asistență pentru a se descurca.

Concurentul de la Românii au Talent 2021  a transmis emoţie juraţilor prin vocea sa deosebită.

Copilul a început să cânte de la 2 ani. Părinții i-au remarcat talentul, astfel că a început să facă lecții de canto de la 5 ani. La vârsta de 6 ani a început pianul și nu s-a oprit aici. La 8 ani făcea cursuri de teatru muzical. Surioara lui Filip, în vârstă de 6 ani, dansează și cântă pe piesele fratelui său. 

Citeste si: Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de concurenţi care vor participa în galele live din sezonul 11

Filip Cioc, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Filip Cioc, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Citeste si: Polițiștii italieni s-au apropiat de această prostituată. Ce le-a zis tânăra, în limba română: „Am 25 de ani și…”- bzi.ro

Filip Cioc, primul concurent care a luat Golden Buzz la Românii au Talent 2021

Filip Cioc a reuşit să obţină primul Golden Buzz de la Românii au talent 2021! Florin Călinescu a fost cel care apăsat butonul auriu, după ce micuţul a terminat de cântat.

Astfel, Filip Cioc a devenit primul concurent care a avut un loc asigurat în semifinala live a competiţiei.

"În sufletul meu este o explozie cu particule roz de fericire. Eu am venit aici doar ca să bucur niște oameni și să-mi arăt mie că pot să fac acest lucru. Nu mă așteptam să-mi dea cineva Golden Buzz", a spus Filip în preselecţii.

Citeste si: Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 concurenţi care au primit Golden Buzz în sezonul 11

Filip Cioc, semifinalistul de la Românii au Talent 2021
Filip Cioc, semifinalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt finaliştii aleşi în prima semifinală Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. ZECE dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

Citeste si: Cine sunt finaliștii Românii au talent 2021, sezonul 11. Câștigătorul încasează un cec de 120 de mii de euro

În prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 au performat următorii concurenţi: Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Sara Şmighelschi, Acro Mystic Duo, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Narcisa Ungureanu, Ana Maria Mărgean, Daria Batschi Beleca, GIM şi Rareş Trufea.

Însă, doar CINCI dintre aceştia au câştigat un loc în marea finală a emisiunii şi vor avea şansa de a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 120. 000 de euro. 

Cei CINCI FINALIŞTI votaţi în prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 sunt: Duo Turkeev, Daria Batschi Beleca, Ana Maria Mărgean, GIM şi Rareş Trufea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Cine sunt cei 10 CONCURENŢI care au primit Golden Buzz în sezonul 11 FOTO

Semifinalişti Românii au Talent 2021. Juraţii au ales doar 14 CONCURENŢI din cei peste 300, care au participat la preselecţii FOTO

Concurenţi semifinala Românii au Talent 2021! Cine sunt cei 24 de CONCURENŢI care vor participa în galele live din sezonul 11 FOTO

Horoscop Zilnic Sâmbătă 19 Iunie 2021: RACII au parte de o situație care poate lua o întorsătură favorabilă pentru ei

Potop peste România! Ciclonul a lovit crunt ţara noastră. Alertă meteo ANM

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Europa e în fața unui dezastru fără istoric. Realitatea ascunsă de frică

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies