Cine este GIM, finalistul de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Cine este GIM, finalistul de la Românii au Talent 2021. Florin Călinescu a apăsat butonul auriu pentru Ghintan Ion Mihai.

Gim, finalistul de la Românii au Talent 2021
Gim, finalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este GIM, finalistul de la Românii au Talent 2021.

Florin Călinescu a apăsat butonul auriu în preselecţii pentru Ghintan Ion Mihai, un rapper cu visuri mari.

GIM a trecut de etapa semifinală, iar acum este finalist la Românii au Talent 2021.

Cine este GIM, finalistul de la Românii au Talent 2021

Ghintan Ion Mihai sau GIM este concurentul care a primit Golden Buzz în preselecţiile de la Românii au Talent 2021 şi astfel a ajuns direct în semifinala competiţiei.

Citeste si: Când va avea loc finala de la Românii au Talent 2021? Vezi pe ce dată se va afla câştigătorul sezonului 11

GIM a trecut de semifinală, iar acum este finalist la Românii au Talent 2021. Tânărul de la orfelinat este recunoscător pentru parcursul său în emisiune.

"Chiar dacă am stat pe stradă sau la orfelinat am căutat să lucrez în muzică.

Am căutat talentul în mine şi muzica pentru mine însemna mama, însemna tata, sora, fratele. Ştiu că m-am născut într-o familie cu trei fraţi, ştiu că se certau, ştiu că era alcool la mijloc, că era sărăcie. Părinţii mei nu au avut posibilitate să crească niciun copil.

Eu am fost lăsat într-un şanţ lângă spital. Viaţa era foarte grea la orfelinat. Nu aş vrea să uit nimic, nici bătăi, nici chestii groaznice pentru că m-au format aşa cum sunt acum.

Ştii cum e cerul cum ţi se povesteşte că sunt îngeri că totul e aur. Exact aşa m-am simţit de atunci. Abia aştept să povestesc copiilor mei despre asta. Cred că Dumnezeu a hotărât să fie eu aici. În clipele grele, singurul meu refugiu era Dumnezeu", a spus GIM în semifinală.

Citeste si: Finalişti Românii au Talent 2021! Cine sunt cei cinci concurenţi din prima semifinală, care s-au calificat în finala sezonului 11 FOTO

Gim, finalistul de la Românii au Talent 2021
Gim, finalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Noua lege a asociațiilor de proprietari. Mii de români sunt afectați! Urmează controale în blocuri?- bzi.ro

GIM are o poveste de viață impresionantă

Gim are o poveste de viață impresionantă. Tânărul rapper a crescut la casa de copii, iar de la o vârstă fragedă a fugit și s-a descurcat pe cont propriu.

Citeste si: Cine este Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

”Prima mea amintire e când l-au înfiat pe fratele meu. Noi am ajuns amândoi la același cămin, orfelinat și el a fost înfiat de când era mic. Atunci s-au rupt legăturile, știam că nu o să mai vină să mă viziteze. Nimeni nu se mai întoarce o dată unde e rău. Eu am stat la orfelinat până la 12 ani, oficial, după care am plecat. Am stat trei ani în stradă, sub niște țevi în timpul iernii, nu simțeam frigul. Când îmi era foame, făcea Dumnezeu cumva să am, să primesc fără să cer. Mai munceam la negru, nu aveam buletin, construcții, munceam cu ziua. M-a păzit Dumnezeu, nimeni altcineva. M-a protejat bine că alții sunt mult mai rău”, a povestit Gim în preselecţii.

Citeste si: Cine este Ana Maria Mărgean, FINALISTA de la Românii au Talent 2021

Gim, finalistul de la Românii au Talent 2021
Gim, finalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Florin Călinescu a apăsat butonul auriu

GIM a primit Golden Buzz în preselecţii, după ce Florin Călinescu a hotărât să i-l acorde. Astfel, Ghintan Ion Mihai a trecut direct în semifinală. Tânărului nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă, minute în șir a stat pe scenă blocat, după surpriza incredibilă pe care i-a făcut-o juratul, Florin Călinescu.

”Bravo, Gim! Cred că ești exact pe drumul care îți dorești să fii. Ăsta e drumul tău. Orice mi-ai spune, inclusiv din versurile tale, eu am înțeles că îți lipsește familia”, a spus Andi Moisescu în preselecţii.

”Gim, cred că un rapper bun este acela care a trăit ce cântă. Ești adevărat, am simțit fiecare emoție din glasul tău”, a adăugat Andra.

”Pe mine m-ai emoționat foarte tare și am simțit fiecare cuvânt pe care l-ai cântat că vine din suflet și cred că ești un artist. A fost o plăcere să te aud și să te văd”, a spus Alexandra Dinu.

”Mă gândeam la ce ai spus mai devreme că tu vrei o familie și copii care să aibă bunici că tu nu ai avut bunici. Te deranjează dacă eu aș fi bunicul tău? Crezi în povestea cu peștișorul de aur, ia de aici atunci”, iar acela a fost momentul din preselecţii, în care Florin Călinescu a apăsat butonul auriu.

Gim, finalistul de la Românii au Talent 2021
Gim, finalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Instagram]

Andi Moisescu îl vede pe Gim ca pe un potențial câștigător

Andi Moisescu este convins că Gim are șanse mari să câștige Românii au Talent 2021. Juratul a explicat de ce îl vede pe tânărul din Timișoara ca pe un posibil câștigător.

”Este unul dintre concurenții care are șanse mari să câștige Românii au Talent, sezonul ăsta pentru că zgândăre această coardă emoțională și fiecare dintre noi s-a lovit de multe ori în viață de nedreptatea asta și îl vedem pe el un fel de purtător de drapel. E un fel de ambasador al luptei noastre cu dreptatea”, a spus Andi Moisescu în preselecţiile emisiunii.

Gim, finalistul de la Românii au Talent 2021
Gim, finalistul de la Românii au Talent 2021[Sursa foto: Captură TV]

Cine sunt finaliştii aleşi în prima semifinală Românii au Talent 2021

Din cei peste 300 de concurenţi, doar 24 de concurenţi au ajuns în cele două semifinalele live de Românii au Talent 2021. ZECE dintre aceştia au trecut direct în semifinale, fiindcă au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 14 semifinalişti au fost aleşi riguros de către juraţii şi prezentatorii emisiunii.

În prima semifinală live de la Românii au Talent 2021  au performat următorii concurenţi: Dragoş Pădeanu, Bianca Purice, Sara Şmighelschi, Acro Mystic Duo, Duo Turkeev, Rianna Rusu, Andrii și Bogdan Kalashnyk, Narcisa Ungureanu, Ana Maria Mărgean, Daria Batschi Beleca, GIM şi Rareş Trufea.

Însă, doar CINCI dintre aceştia au câştigat un loc în marea finală a emisiunii şi vor avea şansa de a pune mâna pe marele trofeu în valoare de 120. 000 de euro. 

Cei CINCI FINALIŞTI votaţi în prima semifinală live de la Românii au Talent 2021 sunt: Duo Turkeev, Daria Batschi Beleca, Ana Maria Mărgean, GIM şi Rareş Trufea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Ana Maria Mărgean, FINALISTA de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Cine este Daria Batschi, FINALISTA de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Cine este Rareș Trufea, FINALISTUL de la Românii au Talent 2021, sezonul 11

Prima brioșă pe care ai ales-o va dezvălui defectele pe care le ai

Informația momentului din Parlamentul României! A fost DEMIS de URGENȚĂ

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Bomba anului! Viorica și Ioniță de la Clejani, despărțiți. Viorica a găsit mesaje de la amantă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies