Cine este Giorgiana Lupu, concurenta care a aprins scânteia conflictului în tabăra albaștrilor; Războinica a trecut prin experiențe traumatizante de-a lungul vieții

Lipsurile și stresul competiției își pun amprenta asupra comportamentului concurenților de la “Survivor România”. Un exemplu concludent este conflictul puternic izbucnit aseară, în tabăra Războinicilor.

Autor: Ana Maria

Giorgiana Lupu a încins spiritele, iar iureșul de reproșuri și îmbrânceli au ținut o țară întreagă cu sufletul la gură.

" Nu săriți cu toții când vorbesc cu unul, pentru că înseamnă că voi toți sunteți mână în mână împotriva mea! Mi-am dat seama!",  le-a strigat la un moment dat Giorgiana colegilor ei.

"Ai probleme, Giorgiana!",  "Universul nu se învârte în jurul tău, Giorgiana!",  au

fost reproșurile care s-au auzit la unison din partea coechipierilor.

Înainte de a pleca în Republica Dominicană, Giorgiana a punctat faptul că îi va fi greu să își gestioneze  emoțiile. Ea a recunoscut că „ se enervează repede”  și reacționează ca atare. Câteva episoade în care Giorgiana se luptă cu ea însăși în încercarea de a-și ține în frâu reacțiile au mai avut loc în Dominică. Dar aseară se pare că tensiunea maximă și lipsurile și-au spus și mai mult cuvântul.  

Concurenta a trecut, de-a lungul vieții, printr-o serie de experiențe dificile, încă de la naștere. S-a născut în pușcăria Jilava și a fost încredințată unui centru de plasament. Nu își cunoaște tatăl, iar pe mama sa a văzut-o de două ori, până la vârsta de 11 ani, aceasta dispărând apoi cu totul din viața ei.

Întreaga să existență a fost o luptă pentru supraviețuire continuă, salvarea sa fiind sportul.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: Prima victorie a Faimoșilor, la Survivor România 2021! Care a fost recompensa din această seara

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp vine la Survivor România? Mama Geta a dat-o de gol: „Se duce la Survivor să le arate la Faimoase...”

A practicat atletism și apoi bob, sport în care a ajuns pe locul 5 la nivel mondial. Despre întâmplările care au marcat-o, Giorgiana a povestit cu emoție înainte de îmbarcarea spre Republica Dominicană. 

"Mama era însărcinată cu mine când a fost arestată.

Era o femeie cu un anturaj prost, fura, tâlhărea. Nu știu cine este tatăl meu, mama m-a mințit mereu că o să-mi spună, la un moment dat, cine e. Viața mea a fost foarte grea. De zilele de naștere n-am avut părinții lângă mine, nu aveam un tort, nu aveam libertate, nu ieșeam nicăieri decât la grădiniță sau la școală. Am stat la un loc cu fel și fel de copii. Bătăile erau la ordinea zilei. Am schimbat opt centre. Trebuia să mă integrez în fiecare, cu oameni, cu copii, cu reguli noi. Schimbam tot, la școală eram țintă bullyingului, pentru că eram de culoare. Îmi era foarte greu să mă acomodez. Cel mai mult ne bucuram când veneau oamenii la noi cu haine și dulciuri, dar ne dispărea bucuria când plecau și ingrijitoarele luau tot”, a relatat aceasta.

A luptat pentru fiecare bucată de pâine și a învățat din fragedă pruncie că trebuie să muncească pentru a avea ce mânca. Încă de la 12 ani, războinica a muncit din greu.

Giorgiana Lupu, Războinica de la Survivor România
Giorgiana Lupu, Războinica de la Survivor România

"Când eram mică, pentru a avea mâncare, mergeam la biserica, la pomeni. Ajutam vecinii din zona cu tot ce puteam, vindeam fructe, spălam covoare, făceam menaj, aveam grijă de copii, pentru că aveam experiența copiilor mai mici din centrele în care am stat. Oamenii mă plăceau",  a povestit Giorgiana. 

Care este atmosfera în tabăra Războinicilor și dacă va reuși sau nu războinică să își gestioneze emoțiile și să facă pace cu echipa sa, puteți afla urmărind o nouă ediție incendiară a show-ului „Survivor România”, în această seară, începând cu ora 22.00, la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies