Cine este iubita lui Oltin Hurezeanu, ultimul venit in tabara Faimosilor de la Exatlon! Catalina a fost fotomodel! EXCLUSIV

Admiratoarele prietenului lui Ion Oncescu s-au intrebat cine este iubita lui Oltin Hurezeanu. El formeaza o pereche cu Catalina, un fotomodel de succes al anilor '90.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Ultimul sosit in tabara faimosilor de la Exatlon si-a castigat deja multe admiratoare care s-au intrebat cine este iubita lui Oltin Hurezeanu. Prietenul lui Ion Oncescu, fost actor, pasionat de arte martiale si cascadorie, este indragostit de Catalina, un fost fotomodel de succes din anii '90. (vezi ce antrenamente infernale a facut Oltin pentru a face fata la Exatlon)

Cine este iubita lui Oltin Hurezeanu: "O femeie uluitoare si extrem de inteligenta"

„Catalina este un personaj complex, o femeie uluitoare si extrem de inteligenta. Intr-o perioada in care Catalin Botezatu isi tapeta casa si viata cu insemnele Versace, iar cizmele din perspex pe care le purta Janine erau considerate simboluri absolute ale modei, Catalina trecea senina si eleganta prin viata imbracata invariabil in negru, cu parul strans intr-o coada simpla, oricand dispusa sa intre intr-o discutie cu tema Moda. Iso traia cu 10 ani inaintea tuturor, bransata la o lume la care doar visam”, a caracterizat-o pe Catalina criticul de moda Ovidiu Buta.

Cine este iubita lui Oltin Hurezeanu. Catalina e divortata si are un fiu

Catalina, iubita lui Oltin Hurezeanu, are o relatie stabila cu prietenul lui Ion Oncescu. Ea este divortata, avand un baiat din prima ei casnicie.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate