Cine este Iulia, soția lui Liviu Teodorescu. Cei doi s-au căsătorit după 10 ani de relație

Cine este Iulia, soția lui Liviu Teodorescu. Artistul s-a căsătorit cu iubita din liceu.

Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Iulia, soția lui Liviu Teodorescu. Cei doi s-au căsătorit după 10 ani de relație. Artistul și frumoasa lui soție se cunosc din liceu.

Cine este Iulia, soția lui Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu și Iulia Iacob s-au căsătorit după 10 ani de relație. Artistul și aleasa inimii sale au organizat o ceremonie restrânsă la care au participat familia și prietenii apropiați.

Citeste si: Momente de fericire extremă pentru Liviu Teodorescu! Cu câteva momente în urmă și-a unit destinul cu iubita sa din liceu

Iulia Iacob, soția lui Liviu Teodorescu este din Constanța. Cei doi au fost colegi la același liceu, în aceeași clasă.

“Gata, de acum încolo nu mai e nimic “al meu”, ci va fi “al nostru”. Dar măcar te-am trecut pe numele meu. Cum am mai zis, Te Iubesc. Din liceu, pentru totdeauna Iulia-Demetra Iacob”, a scris artistul pe rețelele de socializare.

Iulia, soția lui Liviu Teodorescu
Iulia, soția lui Liviu Teodorescu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Iulia, cerută în căsătorie de ziua ei de naștere

Iulia Iacob a fost cerută în căsătorie de ziua ei de naștere. Liviu i-a făcut cea mai frumoasă surpriză din viața ei și i-a cântat cererea în căsătorie.

Întreg evenimentul fericit s-a întâmplat acasă, în prezența familiei. Liviu s-a așezat în fața televizorului, iar pe fundal s-a auzit o nouă piesă de dragoste, specific artistului. Astfel, versurile i-au emoționat pe toți cei prezenți, iar la sfârșit, ultimul vers a fost ”Vrei să fii cea care mă va iubi o viață, la fel în fiecare zi...Vrei să fii?”, moment în care artistul s-a pus în genunchi și, cu inelul în față a întrebat-o pe Iulia: ”Vrei să fii soția mea?”.

Citeste si: Liviu Teodorescu, ceartă cu logodnica lui! De la ce a pornit întreg scandalul: "Am rămas singur..."

Iulia, soția lui Liviu Teodorescu
Iulia, soția lui Liviu Teodorescu[Sursa foto: Instagram]

Liviu Teodorescu, carieră

Liviu Teodorescu s-a născut pe 12 iulie 1992, în București și este fiul lui Mircea Teodorescu. În 2006, Liviu Teodorescu a participat la Eurovision-ul copiilor, unde a făcut parte din grupul "Numai cu acordul minunilor". În 2011, artistul a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din București și a fost admis la Conservator, secția Compoziție muzică ușoară.

În 2011, Liviu Teodorescu a participat în primul sezon al emisiunii Vocea României, unde a fost în echipa lui Marius Moga.

Citeste si: VIDEO. Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie! Iulia a izbucnit în lacrimi de fericire: ”Suntem împreună din liceu”

După participarea la Vocea României, în martie 2012, Liviu Teodorescu a fost invitat să joace în serialul Pariu cu viața, unde a interpretat propriul rol, intrând totodată și în trupa Lala Band.

În 2013, Liviu Teodorescu a părăsit Lala Band. După plecarea din trupă, Liviu Teodorescu a lansat melodia, "Ești piesă", care s-a bucurat de un mare succes în rândul fanilor. Aceasta a fost compusă de Marius Moga și produsă în studioul deMoga Music. Mai târziu, Liviu Teodorescu a colaborat cu Andra pentru piesa "Așa e dragostea". Tot în 2014, artistul a lansat și single-ul "Un loc în viața ta" marca deMoga Music, iar videoclipul, în regia lui Iulian Moga.

În 2015, Liviu Teodorescu a colaborat cu Robert Toma și Adda pentru piesa "Tot ce-a mai rămas". După această colaborare, Teodorescu a lansat două piese: "În brațele tale", cu care a intrat în Top 5 pe Youtube, la doar câteva zile după lansare.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies