Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express 2021. „M-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii”

Lorelei Bratu este una dintre concurenții sezonului 4 Asia Express. Ea va face echipă cu Zarug și se luptă pentru marele premiu pe Drumul Împăraților.

Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express sezonul 4
Lorelei va face echipă cu Zarug la Asia Expres[Sursa foto: Facebook]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Lorelei Bratu este cunoscută drept un model plus-size, care a devenit model pentru femeile cu forme.

Ea se bucură de aprecierea multor românce pe Instagram, pentru că militează pentru frumusețea femeii, indiferent de greutate, forme. Ea are fotografii care nu își ascunde defectele și nu se simte deloc prost cu greutatea sa, de peste 80 de kg.

De duminică până miercuri, în timp ce emisiunea „Asia Express” este difuzată la televizor, în același interval orar, la Kanal D este difuzată emisiunea „Roata Norocului”, duminica, de la ora 20:00, iar luni, marți și miercuri de la ora 20:00 puteți urmări serialul ”Doctorul Minune”.

Cine este Lorelei Bratu de la Asia Express sezonul 4

Lorelei va face echipă cu Zarug la Asia Expres
Lorelei și Zarug, una dintre cele 9 perechi de concurenți de la Asia Expres sezonul 4[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Primele imagini de la Asia Expres 2021. Incident în timpul filmărilor în Turcia. Drumul Împăraților a început cu peripeții

Lorelei Bratu va participa la Asia Express sezonul 4, alături de Zarug. Ea are 32 de ani și este originară din Tecuci, județul Galați.

Lorelei a absolvit Școala Națională de Studii Politice și Administrative SNSPA. Ea nu a urmat o carieră în direcția studiilor sale, ci este antreprenor. De asemenea, Lorelei este foarte activă în mediul online, iar conținutul său îi aduce și profit financiar. Postările sale sunt de susține a femeilor cu forme, care trebuie să învețe să se iubească indiferent de greutate.

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

„Încerc să fiu vocea femeilor ca mine care se luptă să găsească un model cu care să rezoneze; care nu reușesc să se uite în oglindă și să-și spună [că își iubesc corpul], care duc războaie cu trupul lor și nu se simt confortabil cu ele”, a mărturisit Lorelei, după cum arată perfecte.ro.

Citeste si: Concurenţi Asia Express 2021! Cine sunt vedetele care vor participa în sezonul 4 al emisiunii FOTO

Lorelei și Zarug, una dintre cele 9 perechi de concurenți de la Asia Express sezonul 4

Lorelei va face pereche cu bunul său prieten Zarug și spune că această experiența va fi o vacanță cu hohote de râs.

“În general, iau viata cu tot ce e mai bun în ea, aşa că am răspuns instant “da” la o vacanţă prelungită pe banii altora. Mă aştept să fie cu hohote de râs şi înfiorător de greu, dar hei, m-am antrenat toată viaţa să caut şi să găsesc soluţii pentru orice situatie. Altfel, mă bazez pe tehnicile mele avansate de seducţie şi pe ambulanţa de pe traseu. De vis va fi!”, a declarat Lorelei.

Citeste si: Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, vor participa la Asia Expres 2021: "Asia Expres, noi suntem pregătite, tu?"

Asia Express Sezonul 4, în curând la Antena 1

Filmările pentru Asia Express sezonul 4 au început. Concurenții și echipa de producție au plecat în Turcia, primul loc din care pornesc în aventura lor pe Drumul Împăraților. Acest sezon vine cu schimbări din cauza pandemiei. Însă nu au fost anunțate exact modificările, însă concurenții vor avea aceeași provocare de a trăi cu un euro pe zi. Cele 9 perechi de concurenți din Asia Expres sezonul 4 sunt: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Emisiunea va fi prezentată de Irina Fodor, cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol și în emisiunea "Chefi la cuțite". Cel mai probabil filmările se vor desfășura pe parcursul a două luni, iar emisiunea va fi difuzată la Antena 1 începând din această toamnă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies