Cine este Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express 2021!

Cine este Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express 2021! Actorul a apărut încă din primul sezon al emisiunii.

Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express 2021
Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]
Autor: Elena Popescu

In articol:

Cine este Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express 2021! Actorul va prezenta sezonul 4 al emisiunii alături de Oase şi Irina Fodor.

Cine este Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express 2021!

Marius Damian a apărut încă din primul sezon al reality show-ului Asia Express. Acesta a avut rolul de povestitor, personajul care vorbeşte despre istoricul locurilor în care se desfăşoară concursul, despre ineditul fiecărei ţări. 

Citeste si: Concurenţi Asia Express 2021! Cine sunt vedetele care vor participa în sezonul 4 al emisiunii FOTO

Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express 2021
Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Marius Damian este un actor român, născut pe 12 mai 1979 la Focşani. Povestitorul de la Asia Express a urmat cursurile Academiei de Artă Teatrală Szeintgyorgy Istvan din Târgu Mureş, Secţia Actorie. Marius Damian este căsătorit cu actrița Antoaneta Zaharia, cu care are trei copii.

Curând, Marius Damian va începe filmările la Asia Express, sezonul patru: "Ma simt un fel de veteran, iar noul look cu barba ajută.

Pe bilet scrie Povestitor şi asta ma face sa astept prima impresie... de poveste.", a spus actorul despre noul sezon al emisiunii Asia Express.

Actorul este pasionat şi de caricatură, fiind premiat de mai multe ori pentru operele sale artistice.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Citeste si: Asia Express 2021. Vezi cine sunt prezentatorii şi concurenţii din sezonul 4

Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express 2021
Marius Damian, prezentatorul de la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Marius Damian, scenaristul emisiunii Chef la cuţite

Marius Damian a apărut la preselecţiile de la Chefi la cuţite, sezonul 9, iar Gina Pistol a fost încântată să îşi revadă colegul de la Asia Express.

Mare le-a fost surpriza celor trei chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, atunci când l-au văzut pe Marius Damian, care a gătit pentru ei.

Mai ales că acesta este şi scenaristul emisiunii Chefi la cuţite.

Scenaristul de la Chefi la cuţite s-a prezentat în faţa juraţilor cu pizza personalizată. În timp ce a gătit, Marius Damian a explicat că pentru Florin Dumitrescu a ales o rețetă dulce, în timp ce pentru Sorin Bontea a mizat pe ingrediente ce duc cu gândul la aventura din „Asia Express”, acolo unde acesta a fost concurent. Pentru Cătălin Scărlătescu, pizza a fost una specială, cu bacon și brânzeturi.

„Mă aștept să fiu făcut cu ou și cu oțet, la cuțite. Chefilor, vreau să scot din voi copilul de altădată, ăla din bucătărie, dispus să aprecieze arta și artiștii”, a fost mesajul lui Marius Damian.

Prezentatorii de la Asia Express 2021
Prezentatorii de la Asia Express 2021[Sursa foto: Instagram]

Irina Fodor, Oase şi Marius Damian, prezentatori la Asia Express 2021

Irina Fodor, Oase şi Marius Damian vor fi gazdele emisiunii Asia Express 2021. Irina Fodor va coordona concurenţii plecaţi pe "Drumul Împăraţilor", Oase le va face cunoştinţă cu personaje locale, le va povesti mai multe despre misiunile şi jocurile din competiţie, iar Marius Damian va fi în continuare povestitorul, personajul care vorbeşte despre istoricul locurilor în care se desfăşoară concursul, despre ineditul fiecărei ţări. 

Citeste si: Lorelei şi Zarug vor participa la Asia Express 2021! Prima reacţie a manechinului: "Mă aştept să fie cu hohote de râs..."

Irina Fodor: "Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuţite” va urma atât de repede un alt proiect.(...) Contextul în care se desfăşoară anul acesta competiţia este unic, aşa că provocările vor fi şi ele pe măsură."

Marius Damian: "Ma simt un fel de veteran, iar noul look cu barba ajută. Pe bilet scrie Povestitor şi asta ma face sa astept prima impresie... de poveste."

Oase: "Sunt foarte foarte emoţionat că după un an foarte greu pentru mine am şansă să fiu din nou parte din acest proiect. Este tot ce mi-am dorit şi sunt fericit că echipa de producţie a avut încredere în mine, iar acum pot spune din nou că Asia Express continuă. Sezonul ăsta ajung împărat!”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Asia Express 2021. Vezi cine sunt prezentatorii şi concurenţii din sezonul 4

Concurenţi Asia Express 2021! Cine sunt vedetele care vor participa în sezonul 4 al emisiunii FOTO

Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, vor participa la Asia Express 2021: "Asia Expres, noi suntem pregătite, tu?"

Horoscop Zilnic Marți 3 August 2021: Berbecii trebuie să fie cu băgare de seamă în privinţa deciziilor pe care le au de luat

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies