Cine este misteriosul barbat in alb, care a coordonat interventia in forta a Jandarmeriei la protestul de vineri seara!

Misteriosul barbat in alb, care a coordonat interventia in forta a Jandarmeriei la protestul de vineri seara, ar fi colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, comandantul Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei Romane.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Misteriosul barbat in alb le-a dat indicatii precise jandarmilor la protestele de vineri seara: unde sa atace, cu ce sa atace, pe cine sa ridice.

„Transmiteam live intervenţia jandarmilor. Bărbatul în alb m-a prins de mână şi mi-a smuls telefonul. I-am strigat că sunt ziarist şi am ridicat mâinile deasupra capului, cu legitimaţia care se afla la gât ridicată în aer. Bărbatul m-a tras în mijlocul jandarmilor, cărora le-a spus: 'Luaţi-l şi pe ăsta'. Unul dintre jandarmi m-a lovit cu pumnul şi m-a împins în spatele cordonului în timp ce un al jandarm mi-a mai dat un picior în spate. I-am cerut să îmi dea telefonul înapoi, spunându-le din nou că sunt ziarist. Un jandarm m-a înjurat şi m-a lovit cu piciorul. În acest timp, un alt jandarm zdrobea de asfalt telefonul meu”, a declarat jurnalistul Robert Mihailescu pentru Click. Ziaristul a si depus plangere la politie si la Parchetul Militar.

Sursa foto: Nick Stavre

 

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

ANAF a declanșat războiul! Demonstrație de forță anunțată chiar de Florin Cîțu

Condimentul incredibil care ajută vederea. Cercetătorii au descoperit că îmbunătățește simțul văzului și chiar împiedică orbirea

Primele imagini din spital cu jandarmerita ranita la protestele de vineri seara!

Imagini emotionante de la protestul de vineri seara! Povestea din spatele barbatului care a plans in genunchi, aplecat pe steagul Romaniei!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies