Cine este naşul Elizei Iliescu, fata celei mai bătrâne mame? El va avea grijă de copilă atunci când Adriana Iliescu va muri | DEZVĂLUIRI

Eliza Iliescu a devenit o domnişorică, e la 13 ani, elevă de liceu. Deja, Eliza are acum grijă de mama ei, în vârstă de 80 de ani.

Autor: C.L.

Eliza Iliescu a devenit celebră încă de la naştere, din ianuarie 2005. Atunci, reprezentanţii Maternităţii Panait Sârbu (fostă Giuleşti) au făcut anunţul naşterii micuţei, iar mama ei, Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cea mai bătrână femeie care a născut, la 67 de ani.

Cel care a făcut posibil acest record, care a făcut fertilizarea in vitro, şi a urmărit cu atenţie sarcina, a fost directorul maternităţii la acea vreme, prof dr Bogdan Marinescu. Acesta a devenit apoi naşul Elizei

şi a promis că va avea grijă de ea toată viaţa, chiar dacă mama ei nu va mai fi.

 

De altfel, şi primele aniversări ale micuţei Eliza au fost făcute la maternitate. Acolo, Eliza primea cadouri şi sufla în lumânările de pe tort. Apoi, copila a ajuns la şcoală, iar petrecerile aniversare s-au mutat în clasă, alături de colegii ei.

Naşul Elizei Iliescu este doctor! Fata Adrianei Iliescu va moşteni două apartamente

Dar, în urmă cu ceva timp, într-un interviu, Adriana Iliescu, care are acum 80 de ani a mărturisit că prof Marinescu este cel care va avea grijă de Eliza atunci când ea nu va mai fi.

„Dacă nu apare vreo problemă de sănătate, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmpla, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”, a spus Adriana Iliescu. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Reguli stricte pentru Eliza Iliescu! Cea mai batrana mama din lume isi creste fetita ca in 1950: "Nu e de nasul ei. Este un loc al pierzaniei, al dezmatului"

Ce se intampla la liceul unde invata Eliza Iliescu, fata celei mai batrane mame!

Sicriul Adrianei Iliescu a ajuns deja! Eliza Iliescu e pregatita pentru inmormantarea mamei sale

Bianca și Bădălău au luat masa în oraș, deși acesta a fost surprins în compania altor femei

Răsturnare de situație. Soția criminalului de la Onești, arestată de urgență! Ce s-a întâmplat de fapt în cazul celor doi muncitori uciși

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Tragedia de la Onești. Mărturii şocante făcute de vecina criminalului Gheorghe Moroşan

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies