Cine este şi cum arată tatăl Catincăi Roman! Mioara Roman a divorţat de el şi s-a îndrăgostit apoi de Petre Roman

Mioara Roman are două fete, dar doar una dintre ele, Oana, este fiica lui Petre Roman. Pe Catinca, Mioara Roman a conceput-o cu primul său soţ.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Este vorba despre Iosif Zilahy, fost antrenor al echipei naţionale feminine de scrimă. Pe atunci, el avea 27 de ani, Mioara, 19. Cuplul s-a destrămat când Catinca avea doar şapte luni.

Ulterior, Mioara Roman l-a cunoscut pe Petre Roman, cu care s-a căsătorit.

Catinca Roman a păstrat tot timpul legătura cu tatăl biologic. Ba mai mult, a avut o relaţie extraordinară şi cu mama ei vitregă, după ce Iosif Zilahy s-a recăsătorit.

fara descriere

”Tata a fost foarte implicat în viaţa mea şi mie mi se pare că aşa ar trebui să stea lucrurile peste tot, cu toată lumea care trece prin situaţii de genul. Nu i-am simţit lipsa, pentru că a fost alături de mine. În momentul în care am crescut, relaţia s-a apropiat şi mai mult”, a spus Catinca Roman într-o emisiune tv.

”M-am înţeles extraordinar (n.r. cu mama vitregă). A fost cea mai bună prietenă a mea. Era o persoană extrem de deschisă şi cu foarte mult umor şi m-a ajutat foarte mult cu Calina, a stat cu ea când era mică”, a adăugat Catinca Roman.

Mioara Roman şi-a reîntâlnit fostul soţ recent.

„Am organizat de curând un eveniment la care i-am invitat pe amândoi şi pe Calina. Tata cu mama nu se văzuseră de aproape 20 de ani şi am fost chiar curioasă… Nu le-am zis dinainte. Şi reacţia a fost ca şi cum s-ar fi întâlnit alaltăieri ultima dată”, a mai spus Catinca, citată de cancan.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate